marsa۹۸ مدیر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 عنوان موهاب بلندموکوتاه کنم یا چی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 27 پست سلام دوستان موهام ب شدت اسیب دیدن خیلی رو مخمن ظاهرمو نامرتب کردن بنظرتون کامل کوتاه پسرونه اشون کنم بعد تقویتشون کنم از اول بلند بشن یا چی؟ بعد برا تقویت چه چیزی استفاده کنم که زود رشد کنن؟ 1400/10/18 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اساروی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 5598 چ جالب دوس داشتم موی کوتاه مد شه تهرانی شما؟ بله.حالا همه که استقبال نمیکنن که اما در کل موکوتاه مدشده انگار والا قشنگ ترو راحتتره باکلاسترم هست
marsa۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 سلامت مو واجب تره کوتاه کنید و میتونید بعدش مزوتراپی کنید سرعت رشدش میره بالا نمیتونم زیاد هزینه کنم نمیدونی مزوتراپی حدودا چقدر میشه ؟
لاله۸۹ عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 3156 اگهکوتاه کنم موهام چی بزنم تقویت بشن ؟چه قرص و روغنی؟ یا کرمی خب کرم مو از دیجی سفارش بده قیمتا هم از ۲۰ تا ۵۰ هست تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
marsa۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 اول بگو موهات تا کجاس موهاتو در روز با روغن زیتون ماساژ بده نرم کننده خوب بزن مثلا کلی ... وسط کمرم الان
هنو_وابسته_تو عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 965 بله.حالا همه که استقبال نمیکنن که اما در کل موکوتاه مدشده انگار والا قشنگ ترو راحتتره باکلاسترم هست آره بنظرمنم باکلاسه موی کوتاه تو سرم پر فکر خوب و خفن ولی خب هدفه که دوره
لاله۸۹ عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 3156 وسط کمرم الان موهاتو تا جایی که موخوره داره کوتاه کن نگران نباش رشد میکنه هر ماه تقریبا یکو نیم سانت موی سر رشد میکنه تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
همسرشایانم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 13335 چه عالی منم همیشه موخوره دارم مطممئن باش با آرگان میره من مارک پنتن میزنم بعد از هر بار حمام دو تا پاف برای موهای من کافیهراستی نرم کننده اوه اون که روش عکس میوه است سیلیکون و سولفات نداره حجمش هم زیاده حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
marsa۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 خب کرم مو از دیجی سفارش بده قیمتا هم از ۲۰ تا ۵۰ هست همش میترسم چیزی بخرم تقلبی باشه اثر نکنه پولم بره الکی اخه تنوع خیلی رفته بالا ادم میمونه چی انتخاب کنه واقعا نتیجه بگیره
marsa۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 مطممئن باش با آرگان میره من مارک پنتن میزنم بعد از هر بار حمام دو تا پاف برای موهای من کافیه راستی ... خیلی ممنونم عزیزم
marsa۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 عزیزم کراتینو که اصلا فراموش کن اصلا هیچ خوب نمیکنه موهارو موهاتواز جایی که خیلیی اسیب دیده کوتاه کن ... خیلی ممنون بابت راهنمایت عزیزم
لاله۸۹ عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 3156 مطممئن باش با آرگان میره من مارک پنتن میزنم بعد از هر بار حمام دو تا پاف برای موهای من کافیه راستی ... از سشوار و اتوی مو اصلا استفاده نکن موهارو وز و خشک میکنه به ریشه موهات شامپو بچه بزن به ساقه هم شامپو پروتئینه بزن بعد موهاتو شستوشو بده بعد دوبار با نرم کننده بشور تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛
marsa۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 99 از سشوار و اتوی مو اصلا استفاده نکن موهارو وز و خشک میکنه به ریشه موهات شامپو بچه بزن به ساقه ... باشه فدات ممنونم که وقت گذاشتی