سلام دوستان موهام ب شدت اسیب دیدن خیلی رو مخمن ظاهرمو نامرتب کردن بنظرتون کامل کوتاه پسرونه اشون کنم بعد تقویتشون کنم از اول بلند بشن یا چی؟ بعد برا تقویت چه چیزی استفاده کنم که زود رشد کنن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم پسرونه کوتاه نکن فقط تا جایی که آسیب دیده / من تو سرچ هام دیدم از شنبلیله زیاد تعریف میکنند همینطور آب پیاز/ البته خودم ادامه ندادم که قطعی بگم / ولی موخوره های همیشگی منو روغن آرگان از بین برد.
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
کوتاه نکن بخدا پشیمون میشی مثل من همینطوری تقویتون کن احیابشن
اخه چطوری خیلی خراب شدن سوختن پف دار و بدجور گره خوردن توهم شونه نمیخورن اصن این مدت خیلی رنگ مو اتو و سشوار کشیدم و دوسال هم پشت سر هم بارداری وشیردهی داشتم ک بدترش کردن ولی الان دیگه واقعا خسته شدم ازشون
اخه چطوری خیلی خراب شدن سوختن پف دار و بدجور گره خوردن توهم شونه نمیخورن اصن این مدت خیلی رنگ مو ات ...
عزیزم کراتینو که اصلا فراموش کن اصلا هیچ خوب نمیکنه موهارو موهاتواز جایی که خیلیی اسیب دیده کوتاه کن ازته ته نزن که پشیمون نشی بعد تقویتشون کن روغن املا وروغن سیاه دانه عالیه یروز درمیون انجام بده یعنی یروز روغن سیاه دانه بزن بعد روز بعد سرتو بشور و بعد روغن املابزن