2777
2789

من یه جمله میگم ادامشو یا با کلیپ بردتون یا خودتون بی معنی کاملش کنید .😂

اون روزی که از خونه بیرون رفتم...

تو سبک مغز بلا .... چرا نمیرقصیییی💃💃💃یچیزی میگم به کسی نگین خب؟ من بتمنم

یک دفعه با یک گاومیش رو به رو شدم که روی دو پا راه می رفت🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض شدم و جا خوردم تاسف به حال خودم میخورم که در این دنیا همیشه کسی هست که آرزویش است جایش را با شما فرق داره یکی دیگه شون گفت تفاوت سنی هم ندارین 😐🤣

کنچانا کنچانا^^ https://daigo.ir/secret/61806851483

اون روزی که از خونه بیرون رفتم، هوا سرد و خاکستری بود، مثل نفس‌های آخرِ پاییز. جیبم رو لمس کردم—کلید، گوشی، و یه تکه کاغذ قدیمی که مادرم سال‌ها پیش برام نوشته بود: «هر راهی که بروی، قلب‌ات راهنمایت باشه.»  

قدم‌هام کند بود، انگار زمین می‌خواست مرا نگه دارد. خیابان‌ها خلوت، فقط صدای برگ‌های خشک زیر کفش‌هام و گاهی ناله‌ی باد. نمی‌دونستم کجا می‌رم، فقط می‌دونستم که دیگه نمی‌تونم اونجا بمونم—جایی که سکوت سنگین‌تر از دیوارها بود.  

ناگهان، پشت یه گوشه‌ی خیابان، صدای یه آکوردیون قدیمی شنیده شد. یه مرد سالخورده، با چشمانی پر از داستان، داشت موسیقی‌ای می‌نواخت که گویی از دلِ زمان بیرون آمده بود. ایستادم. نفس‌هام آروم شد.  

اون لحظه فهمیدم: شاید من دنبال یه مقصد نبودم... شاید فقط دنبال یه دلیل برای ادامه دادن بودم.  

و اون موسیقی، اون دلیل شد.