2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد سه ماهه

797 بازدید | 8 پست

سلام خانما بچم دنیااومد عین برف بود و سرخ و سفید بعد س روز زردی گرفت  سیاه سیاه شد الان س ماهشه پوست صورتش یهتر شده یکم ولی سفید نشده درضمن منو باباش بوروسفیدیم خیلی..موهای بچه توافتاب خرمایه ..کرکای صورتشم زرده نمیدونم یعنی سفید میشه؟خداروشکر بچم سالم و خیلیییی باهوشه ولی مسئله پوستش خیلی واسم مهمه کسی بودع بعد س ماه پوست بچش روشن شه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
تغییر میکنه بچه منم دنیا اومد سفید بود دو ماهگیش شد سبزه الان پوستش گندمیه

خودتون سبزه اید؟؟؟

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهو میبینی بچه به عمو و داییش خاله و.. هم بره معلوم نمیکنه

.نمیدونم شاید ..عموهاش بور و چشم رنگین ولی داداش هودم گندمیه

سلام اسی خوبی؟؟؟

دخترت سبزه بود الان رنگ پوستش چجوریه

دختر منم دنیا اومد سرخ و سفید بود بعد زردی گرفت الان یک ماهشه سرخ و زرده پوستش تیره شده خیلی هم ریزس ☹

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯