2777
2789

همش یا بهم آویزونه نق میزنه. یا میره همه وسایلای تو کابینت رو میریزه بیرون. در کابینت رو که چسب میزنم باز نکنه بازم جیغ داد و گریه که بازش کن برام😐😐همش تو دست وپامه یا دارم کار میکنم مثلا برنج آبکش کنم کلی وسیله میره زیر پام🥴🥴 با این اوصاف بگید چی درست کنم🥺🥺🥺

دیشب ساعت۳ خابوندمش به بدبختی تا ساعت۴ظرفا رو شستم آشپزخونه و خونه رو مرتب کردم و لباساشو شستم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساندویچ بخر😁

به نظرت با این آقایون شکمو میشه یه ساندویچ خرید فقط😂ناهار هست شام هست، غذایی که باید برای فردای شوهرمم بزارم هست. مگ یکی دوتاست😤😤

كته بذار

خونه بچه دار سخته برنج آبكش كردن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ی ظرف پلاستیکی با یه ملاقه بده دستش باهاش بازی کنه  غذا هم اگه چیز راحت میخوای پوره سیب زمینی ...

خودش میره سر کابینت برمیداره. یکم سرگرم میشه باهاش بعد خسته میشه نق میزنه دوباره میچسبه به پاهام نمیتونم تکون بخورم😖

به نظرت با این آقایون شکمو میشه یه ساندویچ خرید فقط😂ناهار هست شام هست، غذایی که باید برای فردای شوه ...

میتونی شب که بچه خوابید که میگین ظرفارو اینارو میشورید غذا تو نو درست کن بذاری یخچال فقط ظهر گرم کنی ؟؟؟؟

متولد ۱۳۶۹ هستم 
به نظرت با این آقایون شکمو میشه یه ساندویچ خرید فقط😂ناهار هست شام هست، غذایی که باید برای فردای شوه ...

سخته ی جیزایی رو از قبل آماده.کن.برنحت رو همیشه تو پلوپز بزار.پیاز داغ و حریره سیر و سبزی سرخ شده.حبوبات نفخ گرفته شده.هویج خرد شده. بادمجون سرخ شده....اینا رو اماده کن همیشه بزار فریزر.من پسرم کلاس اوله خودمم شاغلم نهایت وقتی برای غذا پختن بزارم ی ربع بیست دقیقه لس

همتا اسم خـودمه♥
كته بذار خونه بچه دار سخته برنج آبكش كردن

آره بازم باید کته بزارم😂😂 هفته ای دو سه بار درست میکنم. 

خودش میره سر کابینت برمیداره. یکم سرگرم میشه باهاش بعد خسته میشه نق میزنه دوباره میچسبه به پاهام نمی ...

خب بچه اینجوریه دیگه صبوری میخواد میدونم خسته میشی ولی باید همپاش باشی تا بچه حوصلش سر نره و نق نزنه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
خودش میره سر کابینت برمیداره. یکم سرگرم میشه باهاش بعد خسته میشه نق میزنه دوباره میچسبه به پاهام نمی ...

اسی  من ی کار دیگه هم کردم وقتایی دندون درمیاورد یا رفلاکسش عود میکرد و نق نقو میشد میبستمش به کمرم مدلی که خانومای شمالی قدیما بچه هاشون به پشتشون میبستن.😁

همتا اسم خـودمه♥