2777
2789
عنوان

بنظرتون ما زیادیم یا اونا کم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
ماهم زیادیم مثلا فقط خانواده پدری یعنی عمو و عمه با بچه نوه اینا نزدیک ۷۰ نفریم  چه اشکالی دار ...

اگه یه روز زبونم لال عمم اینا بخان بیان خونمون ما جا نداریم حتی شب بمونن😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه تنه جمعیت ایران رو تا 100 میلیون میرسونید ماشالله🙂😂

نمیدونم چجوری این جمعیتو قراره هضم کنه😂😂

اون تا حالا ۵۰ نفر ادمو تو یه شب نشینی ساده یهو باهم یجا ندیده😂😂😂😂

شوهر خاله منم بار اول اومده بود فامیلای خالمو دیده بود  اونا کلا ۱عمو و یه عمه دلشت خاله نداشت ...

این بدبختم خاله نداره کلا دوتا دایی داره دوتا عمه یدونه عمو که داییاشن اصلا بچه ندارن فقط عموشو عمش بچه دارن کلا در حد یکی دوتا 

من فقط ده تا خاله دارم😂😂😂

ولی دایی ندارم برعکس همیم کلا😂😂😂

از نعمت بزرگی بهره بردی😂 بی خواهرشوهری

عوضش یه مادرشوهر جوون دارم 

۳۹ سالشع😐💔

۱۶ سالگی اینو دنیا اورده 

اون از صدتا خاهر شوهر بدتره😑

یه برادر شوهر دارم ۸ سالشه همون یدونع رو‌هم داره عین هوو میمونیم برای همدیگه😂😂😂😂😂

بد نیس ولی اینا انقد زاییدن دیگه شورشو دراوردن اون خاله نداره من ۱۰ تا خاله دارم😂😂😂😂

خودتون اسم همشونو حفظین؟🤔 ۱۷۳ نفر رو با هم اشتباه نمیگیرین؟

فکر کنم باید یه نمودار درختی براش بکشین هر شب قبل از خواب چند تا رو یاد بگیره😁 مثلا 

عمو۱+زن عمو..» حالا تک تک ازش فلش بکشین و اسامی بچه ها رو بنویسین. یعنی یجورایی مثل شجره نامه خانوادگی میشه😅

خودتون اسم همشونو حفظین؟🤔 ۱۷۳ نفر رو با هم اشتباه نمیگیرین؟ فکر کنم باید یه نمودار درختی براش بکشی ...

این زن عمو و دختر عموای من لیاقت شجره نامه ندارن😂😂😂😂😂