2777
2789

به گوشیش دسترسی داری

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا مزاحم شوهرم میشد، الان میخوام ببینم بازم در ارتباطه باشوهرم، احساس میکنم شوهرم پیام‌ هارو پاک م ...

فقط نرم افزار SPY برای هک میشناسم که اون باید به گوشیش دسترسی داشته باشی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
فقط نرم افزار SPY برای هک میشناسم که اون باید به گوشیش دسترسی داشته باشی

ببخشید من یه پیج داشتم که یهو پرید بعد اینستاگرام باید یه کدی برام ایمیل میکرد تا وارد پیجم بشم ولی متاسفانه ایمیلم اشتباه بود. به نظرتون به طریقی میتونم پیجمو برگردونم؟

ببخشید من یه پیج داشتم که یهو پرید بعد اینستاگرام باید یه کدی برام ایمیل میکرد تا وارد پیجم بشم ولی ...

تعلیق شده؟

نه الان پیجم هست ولی خودم نمیتونم وارد بشم چون ایمیلی که برام کد میفرسته اشتباه بوده.

خب اگه ایمیلتو اشتباهی زدی اینستا رو حذف کن دوباره نصبش کن

این کارو انجام دادم. از قبل ایمیل اشتباه وارد کرده بودم.

پیجت رو با ی ایمیل شتباه ساختی؟

یا برای اینکه دوباره وارد پیجت بشی ایمیل اشتباه زدی؟

اگه برای ورود دوباره ایمیل اشتباه زدی 

پایین صفحه به سیستم وارد شوید رو بزن و ایمیل درست و پسوردت رو بزن

پیجمو با ایمیل اشتباه ساخته بودم 

اینجوری که پیج ساخته نمیشه چون ایمیلت اشتباهی بوده و کد تایید رو نداشتی که تایید کنه و حالا پیجی با اون ایمیل وجود نداره

اگرم ساخته شد و حالا میخوای ازش استفاده کنی باید همون ایمیل اشتباه و پسوردت رو بزنی واردش میشی