2777
2789

اعضای محترم سایت  ممنونم از شما دخترا و مادرا و اقایون سایت اگر نظر بدید و باهم بحث خوبی داشته باشیم

ب نظرتون جامعه ی ایرانی از یه مادر خمایت میکنه؟از اینکه مادر شدید راضی هستید؟

یا دخترا و خانومایی ک مادرنشدید فکر میکنید اگر بچه دار بشید چه مشکلاتی خاهید داشت؟

پدران عزیز شما چطور همسرتونو حمایت میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر نشدم اما از چیزی که دوروبرم میبینم مشخصه حمایتی درکار نیست و هرچی که هست ظاهری و من‌باب بستن دهن خانم‌هاست. از ریشه‌ای‌ترین مسائل اجتماعی بگیر تا حقوق قانونی و اقتصادی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه اصلا.  زنان خانه دار دور از جون باید برن چیکار کنن؟ اونایی ک بد سرپرستی و خرجی ندارن؟ خیلی ...

اصلن زنی ک کار میره چه حمایتی پشتشه؟!نه بچه رو میتونه با هزینه بسییییار کم بزاره مهد کودک

نه پدر تو خونه حاضره همکاری کنه برای نگه داشتن بچه ها و پخت و پز و....

مادر نشدم اما از چیزی که دوروبرم میبینم مشخصه حمایتی درکار نیست و هرچی که هست ظاهری و من‌باب بستن ده ...

همین

شما بچه نداری،شاید همین کمبود حمایت باعث میشه خیلی از خانوما ب بچه فکر نکنن

شاید اگر دولت اول فکری ب حال مشکلات مادرا میکرد الان خیلی مشکلات حل میشد

انقدر مادران افسرده نداشتیم

و بعد تشویق ب فرزند اوری میکردن

اصلن زنی ک کار میره چه حمایتی پشتشه؟!نه بچه رو میتونه با هزینه بسییییار کم بزاره مهد کودک نه پ ...

دقیقا اگه همه‌چیز رو اسلامی قرار بدیم چون مملکت اسمش اسلامیه نباید زن تخت فشار باشه برای نگهداری از بچه 

آقایون اصلا مشارکتی تو زندگی ندارن عملا

اینجا کسی نه حقوق میدونه و نه جامعه شناسی و هر کس نظر غیر  کار شناسانه خودشو میده و در آخر هم د ...

مشکلات مادرانه اصلن تحصیلات خاصی نمیخاد

زن بودن و مشکلات زنان هم سواد خاصی نمی طلبه

همین شما بچه نداری،شاید همین کمبود حمایت باعث میشه خیلی از خانوما ب بچه فکر نکنن شاید اگر دولت اول ...

قطعا، صددرصد. یه خانم وقتی بدونه آینده خودش تامینه، اگر دو روز دیگه به مشکلی خورد توی رابطه‌ش مجبور نمیشه از بچه‌ش دل بکنه، از نظر روحی و جسمی حمایت کافی باشه و تسهیلات لازم خب خیلی‌ها دلشون بچه میخواد. انگار فی‌النفسه فقط فرزندآوری مهم باشه، درحالی که پشتش هزارتا مسئله‌ست که باید اول به اون‌ها فکر بشه. حتی حیوانات هم در شرایط بهتر تمایل بیشتری دارن بچه بدنیا بیارن! دیگه ما که نظام اجتماعی پیچیده‌تری داریم! حکایت مسکن مهره، هی بسازیم فقط بسازیم دیگه مهم نیست کجا بسازیم چطوری بسازیم قیمتش چی بشه کدوم بدبختی توش زندگی کنه چطوری زندگی کنه، فقط بسازیم که ساختمون ساخته باشیم😒

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یه سری مثال مزایا گذاشتن مثل بیمه زنان خانه دار ولی در کل حمایتی نمیشه حتی مهریه که حق زن هست داده ن ...

افرین

زن کلن انگار هیچ حقی نداره

ببین ما حتا اگه بخایم کار هم بریم

هیچ پشتوانه ای نیست

حتا تو خیابون میریم اگر بخایم با بچه مون قدم بزنیم و بچه تو کالسه باشه،حتا تو پیاده رو ب مشکل بر میخوریم با این همه مانع...

ما از کودکی جنس ضعیف بار اومدیم

از کودکی تو گوشمون زمزمه کردیم دخترا موشن مثه خرگوشن پسرا شیرن مثه شمشیرن

اخه چراااااااا