2777
2789

😐😐😐😐😐😐

مگه به خودت شک داری که خجالت می‌کشی؟ 

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری از دخترا هم قتل کردن لابد بابات و عموت میخوان بهت شک کنن که قاتل نباشی؟ 😐

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

#همه_که_مثل_هم_نیست

بله ولی متاسفانه‌اگه‌یکی اشنا  یا فامیل اینکارو بکنه بقیه حساس میشن رو‌دختراشون هی بهشون‌میگه چی داری سرت گوشیه نکنه مثل فلانی هستی یا میخوای بشی

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

کلی مرد هم خیانت کردن به زندگیشون، با این منطق، تو هم باید به مردای دور و برت شک کنی

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

حرفتون درسته ولی دور و برمون خیلی زیاد شده  منم جدا از خونواده هستم این حرفا بیشتر میشه 😭لعنت ...

مثل شوهرم و خانواده اش میگن زنو ازاد بزاری خراب میشه به نظر من برعکسه انسان آزاده چیزهای دیگه ای هستن که انسانها چه زن چه مرد رو به بیراهه میکشن

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
کلی مرد هم خیانت کردن به زندگیشون، با این منطق تو هم باید به مردای دور و برت شک کنی

به خدا این همه مرد خائن این همه مرد متجاوز وحشی چقدر تو اخبار میخونیم این همه مرد دزد همه هم چشم چرون کسی نمیگه مردها بدن خائنن دزدن کافیه یه زن یه اشتباه بکنه شما زنها همتون فلانید

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
به خدا این همه مرد خائن این همه مرد متجاوز وحشی چقدر تو اخبار میخونیم این همه مرد دزد همه هم چشم چرو ...

عادی شده این رفتار های مردا تو جامعه، انگار یه بخش پنهانی از مرد بودنه

بله ولی متاسفانه‌اگه‌یکی اشنا  یا فامیل اینکارو بکنه بقیه حساس میشن رو‌دختراشون هی بهشون‌میگه چ ...

دقیقا 😭😭😭😭😭

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
یکی از اشناااااای خییییلی خیییییلی دووووور که‌من اصلا نمیشناسمش بعد ازدواج با دوس پسرش فرار کرد.... ...

اره واقعا بقیه گناه کردن به ما گیر میدن ای بابا

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨