2777
2789
عنوان

ورم غدد لنفاوی زیربغل

3704 بازدید | 22 پست

بچه ها من غدد لنفاوی زیر بغلم اندازه نخود برجستگی دارع،گاهی اوقاتم درد میگیره،قرمزم شده خیلی استرس دارم،حدود سه هفته هم از لیزرم میگذره...

نمیدونم از لیزره یا چی،کسی تجربه داره بگه ؟

ممنون میشم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم جوش باشه 

ولی توی اینجور موارد نباید سهل انگاری کرد 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

زینک اکساید زدی؟ من یمدت میزدم زیربغلم درد گرفت قطعش کردم خوب شدم بعد از چند روز 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
شاید هم جوش باشه  ولی توی اینجور موارد نباید سهل انگاری کرد

نمیدونم والا،ی چند روز صبر کنم ببینم چطور میشه،همش چکش میکنم🥺

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

حتما حتما پیش یه سونوگرافی خوب برو

من چون خودم به مشکل خوردم.هرتایپیکی که درمورد مساله خودم باشه سریع وارد میشم

و این توصیه رو بهشون میکنم.خانوما لطفا سونوگرافیتون خوب باشه

خواهش میکنم

چربی نیست؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.