2777
2789

سلام دوستای گل

از بهمن کلاسام شروع میشه 

از تجربیات خودتون یا دوستاتون بگید که اگه از اول قرار باشه برید دانشگاه چه اشتباهاتی رو تکرار نمیکنید؟

یا اگه برگردید چه کارهایی رو میکنید که تا حالا نکردید

خیلی ممنون🌷

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم اول از استاد نمیپرسم دفتر چند برگ برداریم؟ 🥺🥺شوهرم هنوز مسخرم میکنه سر اون قضیه   😂🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

خیلی با همه صمیمی نشو 

بر عکس مدرسه  تو ترم دوم خودشونو نشون میدن 

با پسر ها ام  خیلی سنگین رفتار نکن که بگن اسکوله  

یا خیلی سبک نه که بگن هوله 

کلا فرض کن   فامیلتونه  

به هیچ کسم اطمینان نکن 

چون عوضیا میرن به استاد میگن 

پایه تقلب باش 

اما بنیان گزارنباش 

سعی کن وقتی پشت سر استاد بد میگن 

هیچی نگی  چون اسکرین میدن 

پیوی تو با همه پاک کن  که اتو نداشته باشن 

خود شیرنم نباش 

رسما اسکویید گیم 

حواست باشه 

اگر هم خیلی عصبی خودتو و عصبانیتتو کنترل کن

مشکلی داری باریپلایم ؟؟ مشکل گشا ابلفضل    

هیچ وقت تو دانشگاه عاشق نشو . اینو پدرم سال اول که رفتم دانشگاه برام خواستگار پیدا شد گفت . گفتم دخترم حواست پی درست باشه بعد اتمام درست هم میتونی ازدواج کنی . دوستانی که عاشق شدن ازدواج نکردن دیدم چه زجرها کشیدن . حتی مریض شدن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
هیچ وقت تو دانشگاه عاشق نشو . اینو پدرم سال اول که رفتم دانشگاه برام خواستگار پیدا شد گفت . گفتم دخت ...

من با همکلاسیم ازدواج کردم 😶

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤