2777
2789
عنوان

عینکی های عزیز بیان🌷

177 بازدید | 18 پست

سلام

من ۶ ماهه چشم راستم کوچیک شده انگار که از پایین جمع شده 

رفتم چشم پزشکی گفت چشم راستت ۰.۲۵ ضعیفه عینک گرفتم الان دو روزه میزنم 

به نظرتون کوچک شدن چشمم ربطی به ضعیفی داره؟؟

اگه چند ماه بزنم چشمم به حالت قبل برمیگرده؟؟

ممنون میشم بگید 🌷😍🧡🌷

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ساله عینک میزنم ولی چشمام همون اندازه قبله

نه‌من چون ضعیف بود و نمیدونستم   ک عینک بزنم 

کوچک شده 

الان چند ماه عینک بزنم خوب مبشه؟؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
نه‌من چون ضعیف بود و نمیدونستم   ک عینک بزنم  کوچک شده  الان چند ماه عینک بزنم خوب ...

شاید بخاطر وضوح دید خودت چشاتو جمع میکردین تاخوداگاه

بزن خوب میشی ان شاالله

ناراحت نباش

کره ی چشمت کوچیک بشه آره یکی از دلایل همینه

ب نظرتون ب حالت عادی برمیگرده؟اگه رعایت کنم

شاید بخاطر وضوح دید خودت چشاتو جمع میکردین تاخوداگاه بزن خوب میشی ان شاالله ناراحت نباش

نه چشمامو جمع نمیکنم خودش از پایین جمع شده .مرسی.دعا کن خوب شه🌷

ب نظرتون ب حالت عادی برمیگرده؟اگه رعایت کنم

نمیدونم والا

دکتر باید بگه

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

ن عزیزم من ۲۱ساله عینک میزنم الان خدارو شکر چشام درشتر شده

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

برای منکه کوچیک نشده. نزدیک ۲۰ سال عینک میزنم. 

حالا ۲۵ صدم خیلی خیلی کم. خیایا با این شماره عینک نمیزنن اصلا یعنی زیاد نیازی نیست. 

ولی اگه مرتب بزنین فکر کنم برطرف بشه. کوچیکی چشماتون ممکنه مال بد نگاه کردنتون باشه یا اینکه حساس شدین و فکر میکنین کوچیک شده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ولی عینک رو حالت چشما و نگاه تاثیر داره بذای کسایی که چند سال عینک بزنن. من وقتی عینکم رو درمیارم مشخص که عینکی هستم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
برای منکه کوچیک نشده. نزدیک ۲۰ سال عینک میزنم.  حالا ۲۵ صدم خیلی خیلی کم. خیایا با این شماره ع ...

ن واقعا کوچک شده

مرسی نظر دادی 💛

ن عزیزم من ۲۱ساله عینک میزنم الان خدارو شکر چشام درشتر شده

متوجه منظورم نشدیم من چشمم کوچک شد گفت ضعیفه عینک بزن شاید برطرف شه

متوجه منظورم نشدیم من چشمم کوچک شد گفت ضعیفه عینک بزن شاید برطرف شه

نمیدونم والا چی بگم ندیدم اینجوری

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘