2777
2789
عنوان

عصبی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 18 پست
نگران نباش دکتر گفته کیست معمولیه سریع خوب میشی  شما عصبی نیستی؟

چراااا من خیلییی عصبیم 😃😃😃😃

صدای بلند خیلیییی بهمم میریزه تقریبا هرروز دارم با اعصابم دستو و پنجه نرم میکنم ، خیلی بده چون صدای بلند (داد و جییغ اینا منظورمه )چیزیه که هرروز باهاش سرکار دارم خیلی وقتا نمیتونم کنترل کنمش ....

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا من خیلییی عصبیم 😃😃😃😃 صدای بلند خیلیییی بهمم میریزه تقریبا هرروز دارم با اعصابم دستو و پن ...

عزیزممم امیدوارم هر دومون دلیلشو پیدا کنیم من که فقط به نامزدم میپرم  تو مخمه کاراش رو اعصابمه یه کاری میگم نمیکنه قاطی میکنم ، بعد حالا فکر نکنی جیغ و داد میکنما اصلااااا تهش فقط حاضر جوابی میکنم و از تووو بهم میریزم و از چهرم معلوم میشه و طرز صحبت کردنم . اونم هی میگه چرا انقدر عصبی میشیو عصبی جوابمو میدی م

عزیزممم امیدوارم هر دومون دلیلشو پیدا کنیم من که فقط به نامزدم میپرم  تو مخمه کاراش رو اعصابمه ...

منم منم حیلی وقتا جیغو داد  نمیکنم ولز بهم میریزم مشخص میشه ولی خب از یجایی به بعد نمیکشم واقعا خیلی بده 

......

این داستان اول از همه به خودمو ضربه میزنه چون انگاری همش نگرانیم عصبیم همه چی همیشه باید اکی باشه و این باعث میشه که لذت نبریم 

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون