2777
2789
منم تو یه ساختمونم چجوری رفتار میکنی ب منم بگو این میاد درو میشکنه زرت و زرت تو رفت و آمده

این خداروشکر پاهاش درد میکنه نمیتونه بیاد بالا من چهارم اون همکف  ن من میرم ن اون میتونه بیاد الحمدالله

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
این خداروشکر پاهاش درد میکنه نمیتونه بیاد بالا من چهارم اون همکف ن من میرم ن اون میتونه بیاد الحمدا ...

خوشبحالت اینم در ظاهر پادرد داره ولی بمیره هم خودشو میرسونه جلو واحد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه داریم میسازیم

تنها راهش همینه... خیلی از بی احترامی ها وتوهین ها وتو رو هم باز شدنایه عروس ومادرشوهر به خاطر همین تو یه خونه زندگی کردنه.... من جاریم با مادرشوهرم زندگی میکنه... با اینکه خیلی کارها بر ای مادرشوهرم انجام میده... همیشه مادرشوهرم بهش توهین میکنه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ریدم تو دهن مادرشوهر حرومزاده سگ پدر مادر جن..م صد پدر تخم سگ خیر نبینی الیه با این جاریای ج..ندم که ...

معلومه خیلی دلخوری ها😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خوشبحالت اینم در ظاهر پادرد داره ولی بمیره هم خودشو میرسونه جلو واحد ما

اونیکی عروساش میان و میرن سر میزنن تند تند دعوت میکنه ولی مارو نمیگه منم انقد اینارو دیدم دیگه زده شدم ازش خیلی وقتا خداشاهده ۳ماه هم شده حتی رنگشو ندیدم 

یه مدت غر میزد مینا چرا نمیاد سر بزنه ب شوهرم میگفت 

فکر میکردم زنت ازاینجا رفته ن خبری ن حالی فلان ب شوهرم گفتم ب تو ربطی نداره من خوشم نمیاد توهم دخالت نکن بی احترامی نمیکنم بهش تو تیر هاشون مارو نمیگه شرشون هم برای بقیه 

منم تو شرو خیرم نمیخوام کنارم باشن توقعی ندارم توقع ازم نداشته باشن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
اونیکی عروساش میان و میرن سر میزنن تند تند دعوت میکنه ولی مارو نمیگه منم انقد اینارو دیدم دیگه زده ش ...

مادرشوهر منم جاریاای ح..دمو دور خودش جمع کرده سایه منو با تیر میزنه فقط یکی میخواد پاچه خواری شو کنه خاکبرسر دارن ازش میکشن عقل نداره 

جیش تو این زندگی😒
بخدا رو دلم مونده بود راحت شدم🤣🤣

بازم خوبه که راحت شدی😂.... نمید. نم چرا این مادرشوهرا اینقدر توهین بی احترامی میکنند.... من بعد 40روز رفتم به دیدن مادرشوهرم با خاک یکسانم کرد... نمیدونم برای بی سیاستیش بخندم... یا برای حرف های که گفت گریه کنم😂😐💙

میدونه چی میسوزونتم فحشمون میدن مثلا ما می‌شنویم میگیم فلانی چرا اینجوری میگفتی و اینا بعد دو روز دی ...

وقتی فحش میدم دیگه کلا قطع ارتباط کنید که کار به باقی دیدار ها نرسه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وقتی فحش میدم دیگه کلا قطع ارتباط کنید که کار به باقی دیدار ها نرسه

الان مثلا بخاطر فحاشی ما قطع ارتباطیم ۶ماه هم هست نرفتیم خونش ولی چون تو یه ساختمونیم یهو از بیرون میایم در و باز میکنه فلانی سلام به شوهرم ....بعد یا یهو میبینی پدرش درو بلزمیکنه ما از بیرون اومدنی انگار ن انگار چیزی شده سلام فلانی خسته نباشی و میگم فلان چیز اینجوریه

بازم خوبه که راحت شدی😂.... نمید. نم چرا این مادرشوهرا اینقدر توهین بی احترامی میکنند.... من بعد 40ر ...

بدار گوه بخورن مادرشوهر منم همین ع..نه بیشرف چند هفته ی بار میرم پیشش اونم جلو جاریمو برادر شوهرم میرینه بهم خیر نبینه الهی عن..بود از وقتی پسر شوهرمو قبول کردم ع..ن تر شده میگع چرا اوردیش انگار خرجشو میده زنیکه احمق

جیش تو این زندگی😒