2777
2789
عنوان

عصبی بودن

156 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه دختر جوونم که خیلی عصبی ام 

کیست داشتم عمل کردم بازم خوب نشدم فکر میکردم به اون مربوطه 

بیشتر عصبی بودنمم فقط تو رابطه عاطفیم مشخص میشه مثلا تو رابطم با دوستام یا تو اجتماع یا تو خانواده زیاد عصبی نیستم یعنی جز پارتنرم هیچکس نمیفهمه من عصبیم

اما تو رابطه عاطفیم خیلی عصبی میشم همه حرفای طرف میره تو مخم رو کاراش حساس میشم تند جوابشو میدم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

اصلا هم دوس ندارم قرص مصرف کنم چون خیلی عوارض داره منم سنم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم.

پارتنر😐😐😐😐من نوجوانم اعصاب خودمم ندارم وقتی حوصله پارتنر داشتن داری بدون عصبی نیستی😂😂

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
پارتنر😐😐😐😐من نوجوانم اعصاب خودمم ندارم وقتی حوصله پارتنر داشتن داری بدون عصبی نیستی😂😂

پس چرا همه دوستام تو روابطشون خیلیم خوبن و اینجوری نیستن تازه شاید نامزداشون خیلی بد باشن ولی باز اینا خوبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا همه دوستام تو روابطشون خیلیم خوبن و اینجوری نیستن تازه شاید نامزداشون خیلی بد باشن ولی باز ای ...

شما تو روابط اونا نیستی سعی کن حساسیت کمتر کنی اگه ناراحت نمیشی میتونم ازت بپرسم هدفت از داشتن پارتنر چیه با توجه به تاپیک قبلیم میپرسم

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
شما تو روابط اونا نیستی سعی کن حساسیت کمتر کنی اگه ناراحت نمیشی میتونم ازت بپرسم هدفت از داشتن پارتن ...

وقتی آدم بخواد با کسی ازدواج کنه باید باهاش آشنا شه دیگه منظور من از پارتنر همراه یا دوست و نامزده که در آینده بخوایم زندگی تشکیل بدیم

واسه من ۷ بود از نوع آندومتریوز و درد وحشتناک داشتم سالیان سال تا اینکه اورژانسی عمل شدم

اع ۷ میل زیاده 

من الان سه میل دارم ولی نه درد دارم نه هیچی ....

فقط یکم میترسم دکتر گفته برو پیش زنان 

ولی من خجالت میکشم اگر بخواد اون جوری ماینعه کنه .....

ولی فکر نکنم به جز سونوگرافی کاری کنه 

ببخشید ولی شمارفتی!. ؟ چیکار کرد؟🥴

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون     
وقتی آدم بخواد با کسی ازدواج کنه باید باهاش آشنا شه دیگه منظور من از پارتنر همراه یا دوست و نامزده ک ...

جسارتا چند سالتونه خودتون و پارتنر؟

خودم ۲۸ نامزدم ۳۴

وای ببخشید اشتباه نوجوان خوندم 😂😐ببخشید انشالله پایدار باشید

یادم نیست تخمدان چپمه 

عزیزم اگر کیست معمولیه جای نگرانی نیست و با قرص حل میشه 

حتما باید بری دکتر تا تشخیص بدن کیستت چیه 

تحقیق کن سونوگرافیه خوب برو که تشخیصشون خوب باشه 

کار خاصی نمیکنن شکمتو معاینه میکنن

عزیزم اگر کیست معمولیه جای نگرانی نیست و با قرص حل میشه  حتما باید بری دکتر تا تشخیص بدن کیستت ...

مرسی عزیزم اره این کارارو کردم تشخیص دادن دارو گرفتم و گفته که خوب میشه 

استرس دارم که کارم به عمل و جراحی نرسه میترسم...

مدتها خواننده خاموش بودم از پشت شیشه میدیدمتون و نمیتونستم حرف بزنم باهاتون دیگه اومدم پیشتون