2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😔😔😔

574 بازدید | 28 پست

ما قراره یکشنبه بریم مسافرت..منه بدبخت فلک زده هم کم کم میخاستم حاضر بشم و دیشب کتونی هامو بردم تمیز شستم گذاشتم پشت بخاری ک خشک بشه..صبح که بیدار شدم دیدم مامانم بخاریو تا ته کردی و کتونی هام سوختن پشت بخاری😔بچها خیلی حالم بده بگین چیکار کنم نمیشه ببریم جایی تعمیرشون کنن؟؟خیلی این کفشامو دوس دارم..بنظرتون خشکشویی بدم یه رنگ تیره بزنه بهشون خوب میشه؟؟

ی واکس بزن مشکیش کن

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نمیشه یکی دیگه بخر

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره
واکس بزنم؟؟مطمئنی خوب در میاد؟

ازین واکس های قدیمی ک با فرچه میکشن ازونا بزن

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

عزیزم عنوانت  حیف نیست بخاطر کفش این قد ناراحت باشی بیخیال دیگه کاری ک شده فکر نکنم کاری بتونی بکنی 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖