2777
2789
عنوان

امر و نهی زیاد از حد

357 بازدید | 29 پست

خیلی دوست دارم دختر دارها بیان و از نحوه تربیت دختراشون بگن،،،، احساس میکنم زیادی به دخترم امر و نهی میکنم،،، زیادی ترس از جامعه دارم، زیادی ترس از خطرات دارم، زیادی چشمم دنبالشه که خطری براش پیش نیاد،به گریه هاش، حرف زدنش، کاراش حساسم .

شما چطوری رفتار میکنید با بچه هاتون؟؟

لطف میکنید باهم گپی بزنیم بلکه تجربه ای بشه برا من.

دختر من ۳سال و ۸ ماهشه

کتاب بخون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دخترتو با امر نهی زیاد از حد از خودت دور میکنی و مضطرب بارش میاری

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتو با امر نهی زیاد از حد از خودت دور میکنی و مضطرب بارش میاری

خیلی این قضیه فکرمو درگیر کرده ،خیلی سعی میکنم اینجور نباشم اما بازم پیش میاد، آخه باباش هم سختگیرتر از منه

خیلی این قضیه فکرمو درگیر کرده ،خیلی سعی میکنم اینجور نباشم اما بازم پیش میاد، آخه باباش هم سختگیرتر ...

سعی کنین تعادل داشته باشین که حرفشو به شما بزنه محیط خونه نباید براش ازار دهنده بشه که پناه ببره به غریبه ها 

سختگیری خوبه اما زیادیش بچه رو خراب میکنه

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
ممنون از لطفتون، از اینترنت میشه دانلودش کرد؟

پی دی افش‌ رو نمیدونم

اما کتاب صوتی ۱۵ت هست تو سایت طاقچه

من کتابشو ۶۰ت خریدم دوتا سی دی هم داشت که کتاب صوتیشه، ریختم تو گوشی، کتابو میخونم وقتی هم کار میکنم‌ کتاب صوتی رو میزارم همون فصل رو دوباره گوش میدم

خیلی این قضیه فکرمو درگیر کرده ،خیلی سعی میکنم اینجور نباشم اما بازم پیش میاد، آخه باباش هم سختگیرتر ...

ببینید هیچی بدتر از این نیست که پدر و مادر دو تا سبک تربیتی جدا داشته باشن

خیلی از مادرا به جبران سخت گیری پدر ، سبک تربیتی سهل گیرانه دارن و در مقابل پدر برای جبران کم کاری و آسون گیری مادر بیشتر سخت گیری میکنه

با همسرتون توافق کنید هر دو از ی روش استفاده کنید.