2777
2789
عنوان

امر و نهی زیاد از حد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست
سعی کنین تعادل داشته باشین که حرفشو به شما بزنه محیط خونه نباید براش ازار دهنده بشه که پناه ببره به ...

یه حالت دوگانه پیدا کردم گاهی احساس میکنم خوب پیش میرم اما گاهی عذاب وجدان که نکنه این رفتارش بخاطر سخت گیریه منه

ممنون عالیه، حتما پیگیرش میشم

ی کارگاهی هم هست توسط ی مشاور برگزار میشه ۲۴ دی

هزینش‌ ۵۰ت هست 

فکر کنم به درد شما هم بخوره 

اگر مایل هستید پیج‌مشاورش رو میزارم خودتون باهاش صحبت کنید و اینکه پست های مفیدی هم‌میزاره که خوندش خالی از لطف نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حالت دوگانه پیدا کردم گاهی احساس میکنم خوب پیش میرم اما گاهی عذاب وجدان که نکنه این رفتارش بخاطر ...

شل کن سفت کن میشه که

اما ی چیزی بگم شما دارید کنار بچتون‌ رشد میکنید بنا نیتس شما بهترین مادر دنیا باشید، همه مادرا اشتباه میکنن خطا میرن مهم اینه اندازه توانتون‌ خوب باشید 

ی چیز دیگه اگر حس میکنید سخت گیری زیادی دارید یا بچتون‌ تبدیل به یک بله قربان‌گو میشه تسلیم‌میشه قبول میکنه بدرد هیچ کاری نمکنه، یا موزیانه شما رو می‌پیچونه‌ و طغیان‌میکنه  بعضی بچه‌هام علنا اعلان‌جنگ میکنن

ببینید هیچی بدتر از این نیست که پدر و مادر دو تا سبک تربیتی جدا داشته باشن خیلی از مادرا به جبران س ...

گاهی باباش سخت میگیره دلم براش میسوزه، بعد خودم که سخت میگیرم عذاب وجدان ول کنم نیست،،،، آره درست میگید اما اگه بخوام با شوهرم تو تربیت بچه یکی بشم دخترم شک ندارم مریض میشه، چون شوهرم زیادی سختگیره، حتی رو خودم چه برسه به دخترم.

گاهی باباش سخت میگیره دلم براش میسوزه، بعد خودم که سخت میگیرم عذاب وجدان ول کنم نیست،،،، آره درست می ...

شما کتاب رو بخون دوست داشتی  این کارگاه رو شرکت کن

اگر واقعا دیدی راه به جایی نمیره میتونی از ی مشاوره کمک بگیری 

ی جا خوندم بچه‌ها مثل کاغذ سفید هستن هر چی الان روش بنویسی بعدا که بزرگ شد همونو میخونی