2777
2789
عنوان

شوهرم علت خیانتاش وگفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6683 بازدید | 125 پست
چه زن ضعیفی هستی هر دفه تاپیک میزنی گریه و زاری خوب بشین یه تصمیم درست بگیر یه کار مفید انجام بده ...

تاهمین چندلحظه پیش دوستش داشتم وفکرمیکردم برمیگرده ومثل همیشه به غلت کردن میافته  نمیدونستم اقادلش گیرکرده دیگه برام بامرده فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه یکطرفه به قاضی رفت هرچند خیانت توجیه نداره  مرد خائن رو باید شوتش کرد توی سطل آشغال&nbs ...

میدونست من مذهبی هستم واین چیزابرام خیلی مهمه روزعقدگفت قول میدم نمازوروزه موبخونم بهترین بشم منم قبول کردم تاهمین یک سال پیش خودش میخواست وسرقولش بوددیدم یک دفعه عوض شدچندبارگفتم چرااینجورشدی دعوام کردمنم یک ساله بهش نگفتم بخون

نمیشه یکطرفه به قاضی رفت هرچند خیانت توجیه نداره  مرد خائن رو باید شوتش کرد توی سطل آشغال&nbs ...

نه خیانت نه توهین به اعتقادات مذهبی کسی اصلا توجیه نداره، روز اول اعتقادات این خانم رو دیده غلط کرده قبولش کرده

میدونست من مذهبی هستم واین چیزابرام خیلی مهمه روزعقدگفت قول میدم نمازوروزه موبخونم بهترین بشم منم قب ...

خوب قول بده 

آدمها عوض میشن

تو نباید براش در مورد عقایدش تصمیم بگیری

مگه خدا هستی،

کسی دلش نمی خواد نماز بخونه روزه بگیره به کسی مربوط نیست دوست عزیز

اینها باعث نفرت و دوری میشه،

ولی خیانتش توجیه نداره حق با شماست 

نماز و روزه مسئله شخصیه، یعنی خداییش به مرد گنده میگی نماز بخون روزه بگیر؟ الان عصر این چیزا سرومد ...

شمااگه ملاک ازدواجتون ایناباشه وبراتون مهم باشه وطرف قبول کنه بعدبزنه زیرش بله مساله مهمیه