2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باهاش حرف زدم راضی بشه ولی اینچیزارو قبول نداره میگه بالخره هرچی باشه اون بچه از تخمک تو به وجو ...

خب گلم جای بحث نیس

در صورتی ک ب زندگی یه نفر رنگ و روح میدین دل کسی شاد میکنید

مراکز نازایی خودشون ندارن کسی رو معرفی کنن؟نمیشه از فامیلاتون اهداکنن مثلا خواهر یا ختر خاله ؟

خب از فامیل مطلقه نداریم

مرکز معلوم نیس کیه درسته اینجا معلوم نیس کیه ولی میشه همدیگرو دید ب مرکز اعتماد ندارم

خب از فامیل مطلقه نداریم مرکز معلوم نیس کیه درسته اینجا معلوم نیس کیه ولی میشه همدیگرو دید ب مرکز ا ...

از فامیل خالم هست ک سنش ب من میخوره دوتا بچه داره 

ولی مطلقه نیس نمیدونم چکار کنم

از فامیل خالم هست ک سنش ب من میخوره دوتا بچه داره  ولی مطلقه نیس نمیدونم چکار کنم

باید مطلقه باشه ؟اخه مرکز هم میتونی بری بشناسی بالاخره شناسنامه داره تخمک ها و جنین هاشون 

خب گلم جای بحث نیس در صورتی ک ب زندگی یه نفر رنگ و روح میدین دل کسی شاد میکنید

بله کاملا درسته،من خودم ۴تا دسته گل دارم خدارو شکر ،چندتام سقط داشتم ،خدا به هرکی که بچه میخواد بچه سالم وصالح بده،من خیلی دلم میخواد از اینکارا کنم حتی خبر نداره کارت اهدای عضوم دارم