2777
2789
عنوان

یه بلاگر خوب معرفی کنید تو انستا

339 بازدید | 28 پست

سلام خانما گلم یه پیچ خوب معرفی کنید برا پیجم میخام تبلیغ بدم البته زیاد هزینه نمیتونم زیر ۲۰۰ تومن باشه و خوب باشه خلاصه /خودتون به جای تبلیغ دادین راضی بودین ؟ دوستان اگه خواستین لوازم آرایش بخرین درخدمتم پیجمو خواستید بدم خیلی تخفیف داره محصولاتم البته بازم تخفیف میدم بخواین مرسی 😚🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم میلیونی میگیرن تبلیغ میکنن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه پیج کاری هست بازدیدش بالاست قیمت مناسبم هست

@tare_moye_ba_arzesh

دوستم تبلیغ داده بود راضی بود

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

زیر دویست هزارتومن نتیجه نمیگیری عزیزم هزینه استوریا الان پنج شیش میلیونه شایدم بیشتر 

یه بنده خدایی به شیوا نصرتی که من نمیشناسم کیه تبلیغ داده بود گفته بود۲۵ میلیون استوری

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
دوستان لطفا تگ صفحشون و چقدر میگیرن بگید

هرجی که هست میلیونیه با دویست تومن کسی تبلیغ نمیکنه متاسفانه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
واااای خدا چخبره

متاسفانه اینجوریه فک میکنی بلاگرا چجوری پولدار شدن