2777
2789
عنوان

بوي آشغال.....😬🤮🤮🤮😩😩😩

207 بازدید | 18 پست

دوستان كسي ميدونه با سطل اشغالي كه خيلييييييييي بو ميده چيكار بايد كرذ

با هرچي بگين شستمش ولي اصلا بوي بدِ آشغال از داخلش نميره

با اينكه من زبالرو داخل كيسه ضخيم مزارم هميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش شیرین بریز

من از این اسپری خوشبو کننده های هوا کلی میزنم کفش بعد نایلون میندازم خوشبو هست همیشه

بعد اینکه آشغالارم درمیارم یه هو بو اسپریه میزنه بالا نه بو آشغال زیادم نذار آشغال بمونه هر روز خالیش کنین

یه کم با سرکه مرطوبش کن بعد جوش شیرین و زغال پودر کن بریز توش همه ی سطحش بپاش دربش رو ببند بذار بمونه. روز بعد بشور بذار جلو افتاب. احتمالا بره بوش

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️