دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 دوست گرامی! خداروشکر من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به مرجع تقلید داره ولی الان بره یه غسل انجام بده به نیت ما فی ذمه. یعنی هر چی گردنشه. اگه روزه می گرفته بعضی مراجع می گن روزه ها قضا نداره ولی نمازها باید قضا بشه. توکل به خدا کنه و از این به بعد رعایت کنه خداوند بخشنده هست
اگه میدونسته که باید غسل انجام بده، اما از روی کاهلی و تنبلی نرفته دنبال اینکه یادبگیره خب گردنشه، اما اگه اصلا نمیدونسته که باید غسل انجام بده که چیزی کردنش نیست، اما الان که فهمیده باید انجام بده.
اگه از روی تنبلی نرفته دنبال اینکه بدونه نکلیف شرعیش توی مقابل دینی چیه گردنشه. مثلا انتخاب مرجع تقلید واجبه ، اکثرا هم توی کتابای دینی این موضوع رو میخونن اما انتخاب نمیکنن. یا دنبال اینکه بدونن تکلیف شرعیشون توی مسائل چیه نمیرن و بر اساس فتوای عقل خودشون تصمیم میگیرن، اینا اگه اشتباهی بکنن گردنشونه.