2777
2789
عنوان

مدل موی کوتاه پسرونه

119 بازدید | 11 پست

بچه ها من موهام لخته و بلند 

صورتم هم ن چاقه ن تپل ولی خیلی پسرونه دوست دارم به نظر شما به صورتم این مدلی میخوره؟ 

و کسایی ک از قبل این مدلی زدن خیلی زود بلند میشه؟ 

طول میکشه بلند شه

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی خوبه فقط برای در اومدن دوباره موهات یکم اذیت میشی من دوباره همین مدل زدم البته موهای من لخته اینجوری واینمیسه در حالت عادی 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

من این مدلی که نه ولی یه مدل دیگه زدم پسرونه

اولاش که کوتاه بود مشکلی نداشتم 

بعدش یکم بلند شد نمیشد با کش ببندی همش می‌ریخت تو صورتم اذیت میشدم 😐کلا عین این جنگلیا هست موهام 

الانم بعد یه سال زیاد بلند نشده 😪

من این مدلی که نه ولی یه مدل دیگه زدم پسرونه اولاش که کوتاه بود مشکلی نداشتم  بعدش یکم بلند ش ...

اخه رشد موهام سريعه بعد اون کنار سر هست ک خالی میشه فکر کنم با ماشین هم میزنن

میترسم زود بلند شه اونوقت ناجور شه😕

یعنی با اینکه لخته برای شما خوب شد عزیزم؟ 

ارع خوبه ولی بلند که میشه دیگه این حالت عکس رو ندارن مجبوری دوباره کوتاه کنی من الان چهار سال  متوالی دارم پسرونه میزنم ، ولی  بهت مدلهای بلند تر و پیشنهاد میکنم مدل سزار هم خیلی خوبه راحت تری برای رشدشون 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570