2777
2789

سلام من ۳ ساله که از خانواده ام دورم به خاطر کار همسرم و یه بچه یک ساله دارم شغل همسرم شیفتی هست (شیفت بعدازظهر ها خیلی احساس تنهایی میکنیم با بچه ام میخوایم دیوونه بشیم شیفت های شب هم میترسم نمیخوابم تا وقتی که از شدت خستگی خوابم ببره شاید نزدیک های صبح ......

روزا  یه سر میریم بیرون ولی اصلا فایده نداره دوستی که  باهم صمیمی باشیم هم ندارم اگر برگردم کنار خانوادم همسرم کار درست و حسابی نداره معلوم نیست کار داشته باشه یه روز بره یه روز نره یا هم یه هفته دوهفته ازمون دور باشه تو دوراهی سختی گیر افتادم اینجا خییییییییییییلی احساس تنهایی میکنم و فکر کنم نزدیکم به افسردگی از یه ور هم بچه ام نیاز به هم بازی داره  ولی کار همسرم خوبه همش دلم پیش خانوادمه زود به زود هم نمیشه بریم شرایطش نیست خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم خودمو با کار های هنری و کلاس هم مشغول کردم ولی فایده نداره ..........دلم با اینجا نیست به خدا احساس میکنم شکسته شدم ۲۳ سالمه 😭😭😭😭😭😭 اگر هم برم کار  همسرم معلوم نیست  ولی خانوادم پیشم هستن کاش از اول نیومده بودم البته بگم همسرم هم میگه به هیچ عنوان تا همیشه اینجا نمیمونیم ولی از یه طرفی هم اصلا به فکر شغل دیگه ای نیست و دوتایی رفت و آمدمون شده صفر بدون یه دونه دوست............. دیگه انگیزه ندارم حتی به خودم و لباس  هام هم نمیرسم .....

برو بیرون 

تحمل کن یکم رو روال بیوفته می رید 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منم شرایطم مثله شماست منتهی بدونه بچه خودت باید خودتو سرگرم کنی نذار بخاطره فشارای شما شوهرت کارشو از دست بده اونوقت هیچکس نمیاد حمایت مالی کنه مطمئن باش

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

ببین من ک قطعا میرفتم اولویتم کار همسرم هست.خب شما برو پارک یا ناهار درست کن برید بیرون یا فیلم ببینید تو خونه تو ذهنت بستی خوشبختیت در گروه اینکه نزدیک خونوادت باشی قرار دادی.ول کن بابا این همه ادم‌پیش خونوادشون نیسن منم نیسم راضیم

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

اووووووووووووووو.....بشین زندگیتو بکن خانوادت چیکارت کنن اخه ...زندگی همینه دیگه بچه که نیستی مثل شیرزن کنار شوهرت بشین زندگی کن ....من ۶ سال غریبی بودم جدای از نبود خانوادم ن شوهرم خوب بود ن خانوادش کلیییی عذابم دادن گاهی از شدت کتک کارم میکشید ب بیمارستان نزاشتمم خانوادم بفهمن حتی دلتنگم 

هرمزگانی 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

تو باز بچه داری منکه بچه ندارم سرگرم بشم..جمعه ها میریم گردش.تقریبا خودم هرروز میرم خرید.باشگاه .بعد عیدم میرم گیتار و رانندگی..کیک میپزم.غذای جدید میپزم.خودمو مشغول میکنم میرقصم.اهنگ میزارم...فک کن اگه همسرت بیکار و بی پول باشع ولی پیش خانوادت باشی هیچچچ ارزشی نداره..ب این فک کن ک الان یکم سختی بکشی ولی در اینده پول جمع میکنید و میرید شهر خودتون..در ضمن تهرانی؟من تهران شهرانم