2777
2789

جمعه تزار : صبحانه دو نفره + حاضر شی بری دور دور + ناهار جوج تو محیط باز + خواب عصری + چای عصری 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه پدرم سالهای دهه ۸۰ تا نیمه ی۹۰

۶ صبح بابام داد میزد آآآتی پاشو حلیم خریدم با بربری بدووو

میخوردم طبق روتین جمعه ها اتاقمو تمیز میکردم بدو بدو پله ها رو دستمال میکشیدم تند تند دسشویی رو میشستم عجله داشتم تا ده تموم شه برم با داداش کوچیکم بشینم پای فیتیله 

دم ظهرم پدرم هیزم روشن میکرد تا کباب های معروفشو ردیف کنه مادرم برنج کته میذاشت زیتون پرورده درست میکرد اوووف از عطر سبزی های محلیش خوردن تا خرخره و خواب ظهر و هوای نمور شمال و بوی نم خاک

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خونه پدرم سالهای دهه ۸۰ تا نیمه ی۹۰۶ صبح بابام داد میزد آآآتی پاشو حلیم خریدم با بربری بدووومیخوردم ...

واای حتی خوندنش هم حس و حالش رسوند

خدا حفظشون کنه

وقتی دبستان بودم

یکی از جمعه های بهمن ماه،صبح بشینم تمام مشق هامو انجام بدم . بعد ناهار برم جلو تلویزیون یک فیلم سینمایی ببینم از شبکه نمایشی،پویایی,

بعد از ظهر برم حموم 

بعد چایی با نقل کنار بخاری بخورم

شب هم بشینم خلاصه سریال کیمیا ببینم  

برنامه ی فردا مو اماده کنم و آخر شب هم دستامو چرب کنم برم بخوابم

واقعا ارزومه برگردم

*فالسی فاروم