2777
2789

بچه ها كسي اگه در بارداري ديابت گرفته و انسولين ميزنه يا متفورمين ميخوره منو راهنمايي ميكنه لطفا؟اين عددا خيلي خطريه الان براي منو نيني؟

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس خودش عامل سقط جنینه استرس نداشته باش

استرسي ك خستم ولي الان عدداي اين جدول رو اگه شما تجربه و اطلاعات دارين لطفا راهنمايي كنين ك خيلي خطريه

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

عزیزم نگران نباش منم ماه هشت دیابت بارداری گرفتم روزی سه نوبت قبل از غذا انسولین می زدم شیرینیجات دیگه نخور اصلا فقط من مجبور شدم سزارین بشم چون بچه های دیابت بارداری یکم بزرگترند و زایمان طبیعی براشون خوب نیست

با دو تا متفورمين در روز عدداي قندم اين جدول بوده.دكتر گفته احتمالا هفته دگ انسولين اضافه كنه.ميخوام ببينم اوضاع قندم چطوره بنظرتون اگر تجربه و اطلاعات دارين لطفا بگين ممنونم

عزیزم نگران نباش منم ماه هشت دیابت بارداری گرفتم روزی سه نوبت قبل از غذا انسولین می زدم شیرینیجات دی ...

مرسي عزيزم ك گفتي♥️ عدداي جدولمو ميشه بيزحمت ببيني؟بنطرت با اين عددا خيلي خطرناكه انسولين نزنم و همينجوري با متفورمين همين روند بمونه؟

سزارينتون اجباري حساب شد؟

من واقعا از اعداد سر در نمیارم فقط رعایت کنید و انسولین همین

پس انسولين ضرري نداره براي بچه يا مادر و ترسناك نيس؟

بعد زايمان هم انسولين زدين؟

مرسي عزيزم ك گفتي♥️ عدداي جدولمو ميشه بيزحمت ببيني؟بنطرت با اين عددا خيلي خطرناكه انسولين نزنم و همي ...

مگه انسولین چشه خیلی راحت بود مدادی بود انسولینش خودم می زدم به رون پان بله سزارین اجباری شد گفتند توی طبیعی بچه شونه هاش میشکنه یوقت خیلی راحت سزارین شدم

نه عزیزم خطر ناک نیست ولی حتما قرص وانسولینت رو مصرف کن

ممنون عزيزم بنظرتون اگه انسولين نزنم و با همون دوتا قرص اينجوري ادامه بدم روند قندام مثه اين جدول باشه ك بعضيا يكم بالاتر از مرزن خيلي خطرناك ميشه؟

دو دل هستم انسولين بزنم يانه

مگه انسولین چشه خیلی راحت بود مدادی بود انسولینش خودم می زدم به رون پان بله سزارین اجباری شد گفتند ت ...

مرسي عزيزم ك گفتي♥️♥️ يكم خيالم راحت شد اخه دو دل هستم انسولين بزنم يكوقه بعد زايمان هم بدنم بهش عادت كنه يا خدايي نكرده برا بچه ضرري داشته باشع

پس انسولين ضرري نداره براي بچه يا مادر و ترسناك نيس؟ بعد زايمان هم انسولين زدين؟

باورتون نمی شه من هم تیروئید بارداری گرفتم هم دیابت بارداری بعد از به دنیا اومدن پسرم حدود یکماه بعد آزمایش دادم هیچ کدوم رو نداشتم نه خودم نه پسرم