2777
2789
عنوان

درس امشب من

199 بازدید | 15 پست

ارامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن تمااام 

دیشب ی تاپیک زدم ک دو دلم و نمیتونم طرف مقابلمو بخاطر خیانتش ببخشم اما امروز بهم ثابت کرد لیاقت بخشش منو نداره خانواده دختر عمه شو ک باهاش بهم خیانت کرده بود دعوت کردن خونشون و بهم میگه همین ک ادم حسابت کردم گفتم حقیقتو خداتو شکر کن نرو رو مخم😐😐😐😑 فک کن این ادم با التماس بهم گفته بود ببخشمش و هر کاری میکنه من اذیت نشم قولش کششک بود امشب تصمیم گرفتم برم خونه برادرم تهران ی مدت از خونه دور باشم و فراموشش کنم 

چی بگم خواهر که دلم خونه  مردا خیلی بدن اصلا توجه ندارن به احساسات ما ضربه نزنن موندنی نیستن خ ...

میدونی ما اگه حواسمون ب خودمون نباشه هر کی برسه فقط دل میشکنه میره ما خودمون باید اجازه ندیم اینجور ادما بمونن تو زندگیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ما اگه حواسمون ب خودمون نباشه هر کی برسه فقط دل میشکنه میره ما خودمون باید اجازه ندیم اینجور ...

دقیقا درسته گاهی خودمون میخوایم باشن آدمایی که در حدمون نیستن ذره ای فهم و شعور و درک ندارن

دقیقا درسته گاهی خودمون میخوایم باشن آدمایی که در حدمون نیستن ذره ای فهم و شعور و درک ندارن

میدونی من از این اتفاقات خوشحالم چون حس میکنم دارم پخته تر میشم این اتفاقات لازم بود ک خدا درسی بهم بده ک بتونم اینده رابطه بهتری داشته باشم افسوس نمیخورم هیچ خوشحالم و خیلی سبکم

میدونی من از این اتفاقات خوشحالم چون حس میکنم دارم پخته تر میشم این اتفاقات لازم بود ک خدا درسی بهم ...

من ناراحتم چون طرف شخصیتمو خورد کرد آینده ای ندارم نمیتونم به کسی اعتماد کنم دیگه هر لحظه منتظرم ول کنه بره پس نباشه از اول بهتره

من ناراحتم چون طرف شخصیتمو خورد کرد آینده ای ندارم نمیتونم به کسی اعتماد کنم دیگه هر لحظه منتظرم ول ...

بنظرم روی خودت کار کن منم اینجوری بودم میدونی کار رسید ب استخونم دیگه مهم نیس نباشه با خودم میگم نباشه مثلا چ اتفاقی میخواد بیوفته؟ از تنهایی میترسم؟ همی الانشم تنهام خب فقط از زندگی افتادم ۴ .۵ ساله دیگه کافیه گاهی باید بری تو دل ترس، ترس تنهایی 

بنظرم روی خودت کار کن منم اینجوری بودم میدونی کار رسید ب استخونم دیگه مهم نیس نباشه با خودم میگم نبا ...

دقیقا بودنش اوضاع رو بدتر میکرد زبون تلخی داشت بی چشم و رو بود بدقول هم بود 

دلم میسوزه برا خودم فقط

من ناراحتم چون طرف شخصیتمو خورد کرد آینده ای ندارم نمیتونم به کسی اعتماد کنم دیگه هر لحظه منتظرم ول ...

راسش من تا چن‌سال اینده اصن ب رابطه فک نمیکنم میخوام کار کنم درسمو ادامه بدم میخام روی پای خودم وایسم  دلم میخواد تموم این چن سالی ک نتونسم انجام بدمو انجام بدم و لذت ببرم 😊

راسش من تا چن‌سال اینده اصن ب رابطه فک نمیکنم میخوام کار کنم درسمو ادامه بدم میخام روی پای خودم وایس ...

منم دو ترم از درس افتادم این ترم دارم نهایت تلاشم میکنم منم فکر نمیکنم تا چند ستل دیگه اون ۵ ماه نشده زن گرفت اصلا خیلی عجیب 

دقیقا بودنش اوضاع رو بدتر میکرد زبون تلخی داشت بی چشم و رو بود بدقول هم بود  دلم میسوزه برا خو ...

اره چقد بده ادم با کسی باشه ک همچین احساسیو ب ادم بده حتی بعد رفتنش ؛من ک برام مهم نیس لابد لازم بوده این اتفاقات بیوفته و ی چیزایی یاد بگیرم تو دل این شکست باید بگردی ببینی چ درسی بهت داده تا باز این اتفاق تو زندگیت نیوفته 

منم دو ترم از درس افتادم این ترم دارم نهایت تلاشم میکنم منم فکر نمیکنم تا چند ستل دیگه اون ۵ ماه نشد ...

شانس اوردی همچین ادمی از زندگیت رفته وقتی قدرتو ندونه همون بهتر بره؛میدونم قراره دلتنگی بکشم سختی بکشم ولی من محکم وامیستم رو حرفم دلم میخواد دیگه دختر ضعیفی ک نتونه بخاطر احساسش درس تصمیم بگیره نباشم  چقد سبک شدم بات حرف زدما 🥰 

اره چقد بده ادم با کسی باشه ک همچین احساسیو ب ادم بده حتی بعد رفتنش ؛من ک برام مهم نیس لابد لازم بود ...

دقیقا درس که گرفتیم ولی خب حس بد و ناخوشایند هم به مرور کم رنگ میشه هیچوقتم نباید سرزنش کنیم خودمونو چون اگه اشتباه نمیکردیم عقل الانو نداشتیم 

شانس اوردی همچین ادمی از زندگیت رفته وقتی قدرتو ندونه همون بهتر بره؛میدونم قراره دلتنگی بکشم سختی بک ...

منم سبک شدم از صبحت باهاتون 🥰 اون آدما فقط توجه ما بود خاصشون کرده بود وگرنه چیز خاصی نداشتن معمولا خیلیم از خودشون تعریف میکنن و ادعا دارن خب معلومه پوچ و توخالین

دقیقا درس که گرفتیم ولی خب حس بد و ناخوشایند هم به مرور کم رنگ میشه هیچوقتم نباید سرزنش کنیم خودمونو ...

اوهوم دقیقا همه ادما تو زندگیشون ی سیلی محکم خوردن تا تونستن از پس زندگی بر بیان منتها تفاوت ادما تو اینه ک بعضیا از این شکست درسشو میگیرن و دیگه تکرارش نمیکنن بعضیام هر بار تکرار میکنن و هر بار صدمه میبینن