2777
2789
عزیزم منم سه قلو باردارم لکه بینی مداوم دارم و قرص و شیاف و آمپول استفاده میکنم....یکی از جنینهارو ب ...

رفتم تاپیکتو خوندم آمارتو درآوردم😁وای الان یکساعته بهت فکر میکنم ، کسی که تو این شرایط نبوده درک نمیکنه ،منم توی سونو گرافی که بخاطر خونریزی رفتم توقع داشتم بگه سقط شده یهو گفت دوتان ، اول اینقدر ناراحت رفتم سونوگرافی بعد خداروشکر کردم که هم طوری نشده هم دوقلو ان☺ رفتم تو ماشین به شوهرم گفتم از خوشحالی آدرس خونه رو اشتباه میرفت 😅😂ولی بعد نگرانی سراغ هردومون اومد ، انشاالله  خدا به دوتاتون صبروتحمل بده چون سخته میدونم ، شما نظرزاده ی خدایید

سرخود و فقط با نظر یه دکتر یک جنین رو کم نکنی عزیزم، خدا نگه دارشون  باشه عزیزم نگران نباش  ...

نه عزیزم چند جا پرسیدم چون طبیعی باردار نشدم رحمم نمیکشه من یه دونشو خیلی منتظر بودم آخرشم با قرص شد...نمیتونم این ریسک رو بکنم بعدا هیچی برام نمونه تصمیم سختی هست پریناتولوژی هم قراره برم ببینم خدا چی میخواد....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چند جا پرسیدم چون طبیعی باردار نشدم رحمم نمیکشه من یه دونشو خیلی منتظر بودم آخرشم با قرص شد ...

آره اینم حرفیه عزیز، خوبه به نظر دکتر عمل میکنی ، هرطور صلاحته انشالله  بشه

نه عزیزم چند جا پرسیدم چون طبیعی باردار نشدم رحمم نمیکشه من یه دونشو خیلی منتظر بودم آخرشم با قرص شد ...

الان دکتر توضیح داده که اگه یکی رو نگه نداری دوتای دیگه مشکلی براشون پیش نمیاد ؟خدای نکرده رحمت مشکل پیدا نکنه برای بعد ، خودم هم مطمئن نیستم اگه یک قل نمونه  قل دیگه حتما میمونه یا نه ، دکتر به من میگفت اگه یه قل نمونه بالاخره،  این همه شیاف میزاری بعدن سخت میشه برات منم نگرانم تو که واقعا حق داری عزیزم،  فقط توکل کن اونه که صلاحت رو میخاد

اره خیلی سخته تحمل ندارم

پس تا الان هم خیلی تحملت بالا بوده ، همسنهای تو به چیزهای الکی توجه میکنن و اهل زندگی نیستن ، بخاطر خودت و زندگیت سعی کن با امید ادامه بدی عزیز ، چون نا امیدی فقط خودت رو داغون میکنه و فایده ای نداره برات

پس تا الان هم خیلی تحملت بالا بوده ، همسنهای تو به چیزهای الکی توجه میکنن و اهل زندگی نیستن ، بخاطر ...

بخدا همع میگن تو مثل یه کوه مقاومت کردی ک اینطوری بهات رفتار میکنن ولی خودشون جوری حرف میزنن ک انگار هیچی نگفتن تعجب میکنم ک انکار میکنن فقط منتظر یه معجزه از طرف خدا هستم و توکل میکنم ب خدا هرچ زودتر یه روزی از این روزا از دستشون راحت بشم

جمعه رفتم گفتن زود اومدی نه خارج رحم چیزی هس نه داخل، حالافردا دوباره آزمایش و سونو دارم دعا کن برام ...

حتما عزیزم ،صلوات میفرستم برات ، انشاالله  نرمال باشه سونوت

فقط دعا میکنم خارج رحم نباشه ،،، عجیبه ته دلم یه امیدی دارم مثلا برم سونو بگه قلبش میزنه 😆😆😅 ولی ...

آفرین دختر خوب🥰🥰🥰

منم دوروزه به خودم تلقین میکنم که برم سونو میگه پاشو برو خونت خوبی😄😄