2777
2789
عنوان

میخوام کنکور بدم پزشکی قبول بشم

234 بازدید | 17 پست

سلام

۳۵ سالمه دکترای بیوتکنولوژی دارم ولی از اول علاقه زیادی به پزشکی داشتم ، راهم رو اشتباهی رفتم، یه بچه دارم، این علاقم از سال اولی که دانشگاه قبول شدم تو دلم مثله یه عقده شده، نمیدونم چرا همون سالا انصراف ندادم دوباره کنکور بدم، میخوام دوباره از اول درس بخونم ، به نظرتون موفق میشم؟

به این رشته ی خودم اصلا علاقه نداشتم، حتی بازار کاری هم نداره، مگه تو شرکتای دانش بنیان یا رویان که صد البته پارتی میخواد، به نظرتون کار درستی میکنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن اگه تلاش کنی حتما حتما حتما موفق میشی و در ۴۵سالگی یه پزشک متخصص خوب و عالی هستی

وای ممنون از دلگرمیت، انتظار نداشتم یکی بیاد اینو بگه گفتم الان میگن بشین زندگیتو بکن

منم مث توم٢٥سالمه خيلي علاقه دارم ولي ميگم الان همسناي من تموم كردن 😶

۱۰ سال از من جلوتری دختر ، سن تو بودم فکر میکردم دیره، من ۲۸ سالگی ازدواج کردم، پس اصلا فکر نکن 

وای ممنون از دلگرمیت، انتظار نداشتم یکی بیاد اینو بگه گفتم الان میگن بشین زندگیتو بکن

هرگز دست از هدفت نکش هرگز چون حسرت خوردن داغونت میکنه یادت نره سن یه عدد هست یاعلی بگو و شروع کن شمایی که تا اینجا پیش اومدی و دکتری گرفتی پزشکم میتونی بشی

۱۰ سال از من جلوتری دختر ، سن تو بودم فکر میکردم دیره، من ۲۸ سالگی ازدواج کردم، پس اصلا فکر نکن  ...

نميدونم يكي از نزديكامم همسن من و الان تموم كرده ب ياد اون ميفتم خجالت ميكشم 

ولي ميدونم برا هيچ كاري دير نيست بخواي موفق ميشي قطعا❤️

خب ببین هرکسی یه نظری داره 

مثلا من میگم تو ۳۵ یکم دیره...البته شما هنوز جوانی ماشالا ک یوقت سوءتفاهم نشه 😂

ولی منظورم اینه تا بخوای تخصص بگیری و بری سرکار میدونی چقد طول میکشه؟؟؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
خب ببین هرکسی یه نظری داره  مثلا من میگم تو ۳۵ یکم دیره...البته شما هنوز جوانی ماشالا ک یوقت س ...

ممکنه ۱۶ سال بشه، ولی از زمانی که من کنکور شرکت کردم تا الان که ۱۷ سال گذشته با سرعت برق گذشته، میخوام بگم زمان خیلی سریع داره میگذره اونموقع که ۱۸ سالم بود با الان که ۳۵ سالمه انگار زیاد فاصله نبود

ممکنه ۱۶ سال بشه، ولی از زمانی که من کنکور شرکت کردم تا الان که ۱۷ سال گذشته با سرعت برق گذشته، میخو ...

خب اگه بتونی که خیلی خوبه...اگه علاقه داری حتما موفق میشی و خدا هم کمکت میکنه

موفق باشی 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
بیوتکنولوژی یعنی همون رشته ای که نفرات اول کنکور میرن؟؟؟ چرا از لول پزشکی انتخاب نکردی؟؟؟ با رتبه ...

نه عزیزم ، بیوتکنولوژی ناپیوسته هم هست که من اول لیسانس خوندم بعد فوق بعد دکترا، اگه این همه وقت برای کنکور میزاشتم برای پزشکی میزاشتم هیچ غمی نداشتم ، زمان ما مشاور درست حسابی نبود متاسفانه

نه عزیزم ، بیوتکنولوژی ناپیوسته هم هست که من اول لیسانس خوندم بعد فوق بعد دکترا، اگه این همه وقت برا ...

با دکترای بیوتکنولوژی و یا حتی فوق میشه یه کار خوب و درست و حسابی پیدا کنی... چرا دنبالش نبود؟؟؟؟