2777
2789
عنوان

میخوام کنکور بدم پزشکی قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 17 پست

البته این حستو درک میکنم

منم خععععلی پزشکی دوست داشتم

رتبمهزار تا پایین تر می بود پزشکی میاوردم

شرایط مالی و زندگیمونم طوری نبود که اگر یک سال پشت کنکور می موندم حمایت می شدم... یعنی میدونستم کلاس کنکور و کتاب و... خبری نیست... دیگه از سر مجبوری تربیت معلم انتخاب کردم... چون بقیه علوم پزشکیا رو دوست نداشتم ... کارهای بیمارستانی غیر از پزشکی ارزش نداشت واسم...  

الانم که چند ساله معلمم... البته ادامه دادم و مدرکمو ارتقا دادم. ولی با همه ی این ها همیشه تو رویای پزشکی هستم۰😁

با دکترای بیوتکنولوژی و یا حتی فوق میشه یه کار خوب و درست و حسابی پیدا کنی... چرا دنبالش نبود؟؟؟؟

عزیزم من چندین بار رویان رفتم برای کار، حتی پایان ناممو دادم اونجا که الان نمیدونم چه کار دارن باهاش میکنن، هزارجا رفتم دنبالش کلی شرکت دانش بنیان رزومه فرستادم ولی همش بی فایده بود، خودم اقدام کردم برای تاسیس شرکت ولی اینقدر اذیت شدم و اذیتم کردن که ولش کردم، دیکه چه کار کنم وقتی علاقه هم به رشتم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چندین بار رویان رفتم برای کار، حتی پایان ناممو دادم اونجا که الان نمیدونم چه کار دارن باهاش ...

والا چی بگم... خیلی سخته با این مدرک بالا کار مورد نظرتو پیدا نکنی.... امیدوارم خدا کمکت کنه اونی که میخای درست شه برا