2777
2789
عنوان

بعده سه بار بارداری و سقط حالا فهمیدم پلی کیستیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 111 پست
سلام عزيزدلم كيست باعث سقط نميشه هيچوقت معمولا وقتي تعداد سقط زياد ميشه ازمايش ژنتيك و كروموزومي ه ...

پلی کیستیک یعنی تنبلی تخمدان درسته؟

فک نکنم منظور اون کیست هایی باشه ک میگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد ۱۰ سال فهمیدم تا الان تو مطبا بیشتر سونو میشدم که خوب بود حالا رفتم سونو بیرون نشون داد آزما ...

منم تازه شروع کردم اصلاح سبک

تو چیکارا میکنی؟

با دکترفلورا تاجیک پیش میری؟

پلی کیستیک یعنی تنبلی تخمدان درسته؟ فک نکنم منظور اون کیست هایی باشه ک میگیریم

اره اره همون تنبلي تخمدانه

مگه اينكه خيلي بزرگ باشه ولي بازم احتمالش كمه سقط فقط و فقط بخاطر كيستت باشه

منم تازه شروع کردم اصلاح سبک تو چیکارا میکنی؟ با دکترفلورا تاجیک پیش میری؟

آره با تاجیک

تغذیه سالم دیگه هیچی از بیرون نمیخورم پیاده روی یا نرمش و ... البته نمیتونم زود بخوابم چون همسایه ها نمیذارن   گرم کردن رحم هم خیلی خوبه من دفعه پیش که باردار شدم بعد سه سال حدودا ،روزی یه بار سشوار گرم میگرفتم زیر شکم البته سقط شد احتمالا به علت همین پلی کیستیک

آره با تاجیک تغذیه سالم دیگه هیچی از بیرون نمیخورم پیاده روی یا نرمش و ... البته نمیتونم زود بخوابم ...

آخه زیاد گرم کردن توی بارداری خودش خطر سقط داره....

منم ورزش میرم، خوابمم تنظیم کردم، شیرینی جات حذف کردم، جوانه ام تازه میخوام بگیرم، فقط مکملاش نمیدونم چیه؟ بنظرت خوردن مکملا واجبه؟

احتمال زیاد بخاطر غلظت خون سقط کردی نگران نباش عزیزم با دارو کنترل میشه اینبار ان شالله نی نیت سالم میاد بغلت

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»