الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا برا من دعا کنین ... من با پدرشوهرم تو یه خونم حالم خیلی خیلی بده ... روزام رو با گریه میگذرونم ... خونه داریم شرایطش هم داریم بریم شوهرم همش میگه بابام تنهاس نمیشه ولش کنم منم خیلی سخت میگذره بهم تو رو خدا دعا کنین شرایط جور شه ما هم بلند شیم بریم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
من قرارس زندگی کنم . تو زیرزمین و درست کردن بعد سالن و اتاق خاب جداس حموم و دسشویی بعد قشنگ ازا ون بالا دید دارم ک بخام برم اتاق خاب ب همسرم میگم همه رو یکی کن حداقل میکه تو ی اتاق زندگی کنی چن سال چیزیت نمیشه روح و روانم بهم ریخته
نمیدونم چی میشه فعلا که تو این چندماه از عقدشون میگذره مادرشوهرش خوبه حالا بعد عروسی نمیدونم همینجور میمونه یا نه خداکنه انسان باشن هنیشه خوب رفتارکنن باخواهرم
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***