2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم ک خوب بمونن

توکل به خدا 🌻🌺🌻🌺🌻🌺

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
انشالله هرچ سریعتر گلم مستقل بشید دعات میکنم 🌹😘

هم خوبی داره هم بدی.بدیش اینه نمیتونی چیزایی رو مخفی کنی هرچی بشه میفهمن.گاهی دخالت اختلافات بوجود میاد.خوبیشم اینه مثلا حامله بشی یامریض مادرشوهرهواتو داره.البته اکر مادرشوهرخوبی باشه

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!
هم خوبی داره هم بدی.بدیش اینه نمیتونی چیزایی رو مخفی کنی هرچی بشه میفهمن.گاهی دخالت اختلافات بوجود م ...

اون ک اره مثلا تو بچه داریت کمکت میکنن تومریضی ولی همین که سر از کارت درمیارن بده.هرزمان بخوام برم بیرون میدونن رفتم کلا اینشودوست ندارم

اون ک اره مثلا تو بچه داریت کمکت میکنن تومریضی ولی همین که سر از کارت درمیارن بده.هرزمان بخوام برم ب ...

خوب بدونن مگه بدشون میاد؟من الان حامله ام مادرشوهرم میاد ظرفا رومیشوره خونه رومرتب میکنه غذا میپزه میره پایین

خوب بدونن مگه بدشون میاد؟من الان حامله ام مادرشوهرم میاد ظرفا رومیشوره خونه رومرتب میکنه غذا میپزه م ...

نه خودم دوس ندارم آمارمو داشته باشن مثلا تامیرم بیرون زنگ میزنن ک بفهمن توکجارفتی 

نه خودم دوس ندارم آمارمو داشته باشن مثلا تامیرم بیرون زنگ میزنن ک بفهمن توکجارفتی 

اها

نه من اینجور نیستن.فقط اگر صبح بریم تاشب دیر کنیم نگران میشن یه زنگ میزنن

زنگو ک ب شوهرم مث شمادارن.دیروز زدم بیرون زنگ زدن حرصم گرفت

همیشه به دید بد نبین.شاید نگران میشن.بقیه  رفتاراشون چطوره

همیشه به دید بد نبین.شاید نگران میشن.بقیه  رفتاراشون چطوره

ن نگران نمیشن دوس دارن بدونن توکجارفتی.بعد من شاغلم اینا میدونن بیرون میرم طبیعیه.کلا فضولن مثلا بچه برادر شوهرم واحد بالایمونه میاد پایین میگن کی خونتونه یا ازش آمار میگیرن 

ن نگران نمیشن دوس دارن بدونن توکجارفتی.بعد من شاغلم اینا میدونن بیرون میرم طبیعیه.کلا فضولن مثلا بچه ...

این بده  واقعا.خوب شوهرت باید مدیریت کنه

شوهرم میگه نگران میشن منم چون واقعادوسش دارم و مرد خوبیه نمیخوام الکی باهاش بحث کنم اون ک نمیگه خونو ...

بهرحال توازدواج این چیزا هست بااحترام همراه اقتدار میشه حل کرد