2777
2789
عنوان

لک و تیرگی پوست

236 بازدید | 10 پست

سلام .

دخترا من ۱۶ سالمه و پوست اطراف لبم ینی بالای لبم و پایینش دو سه ساله تیره شده نمیدونم به چه دلیل 🥺

نمیدونم حالا اثر آفتابه یه اینکه خیلی زبون میزدم اینجوری شده لکه شده تیره شده . همش با کرم و میکاپ میپوشونمش...💔

از هر چی ماسک خونگی هم استفاده کردم تاثییر نداره.

کرم هایی که تو اینستا و اینام میبینم تبلیغاشو میترسم بگیرم لایه بردار باشه و بازگشت داشته باشه .

شماها تجربه ای ندارین برای رفع لک و تیرگی پوست ؟؟ هیچ کرمی تاحالا استفاده نکردین که تاثیر داشته باشه و بدون بازگشت باشه؟؟🥺

پلیز کمک کنید :)

سلام عزیزم 

لطفا غذاهای مونده و فست فودی نخورید مخصوصا کالباس و سوسیس دار روزانه آب لیمو شیرین و پرتقال و یک عدد لیمو ترش که در مجموع یک لیوان بشه و خوردن یک لیوان آب هویج خیلی میتونه مشکلات پوستی رو از بین ببره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حتما امتحان مبکنم

انشاا... که نتیجه خوبی میگیرید عزیزم هیچوقت دنبال راههای موقتی و راحت نباشید همیشه عمق وجودتونو سالم سازی کنید برنامتون کوتاه مدت نباشه که فقط الان خوب باشم به سلامتی و زیبایی طولانی مدت و بدون دغدغه فکر کنید و براش برنامه ریزی کنید 

به امید حق

منم دقیقا همسن توام‌و این مشکلو دارم🤦🏻‍♀️ یه مدت آبرسان مصرف میکنم بهتر شده اما بازم کامل از بین ...

وای جدیییچ آبرسانی استفاده میکنی؟🥺🥺🥺 خیلی داره اذیتم می‌کنه این مسائله