2777
2789
عنوان

❤ کمی هم خودت رو دوست داشته باش ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 23356 بازدید | 414 پست

روز دوازدهم 🌱

دفترچه شکر گذاری

یک تمرین جادویی که اگه درست انجام بدین یک جادوی معنوی در قلبتون اتفاق میفته

یکی از کلیدی ترین مباحثی است که در تمام ادیان برای رسیدن به قله های معنوی و مادی قابل استفاده ست 

معنای شکر 👇

( شکر به معنای دیدن نعمت فهمیدن نعمت و تشکر در مقابل نعمت هاست )

تشکر بابت 

خندیدن 

راه رفتن

اشک ریختن 

تک تک اعضای بدنمون

بابت والدین

و ... 

تشکر کنیم و هر موجود رو دارای شعور بدونیم

🌴اگه ما بدونیم درب خونه مون از درخت درخت هم موجودی دارای انرژی و شعوره و چی شده که این درخت اجازه داده که جدا کنن و کات کنن و تبدیل به درب خونه ما یا مداد دست ما بشه

اگه  احساس تشکر و درک شعور ذرات هستی رو به ما یاد میدادن ما شکر گذار های حرفه ای بودیم چرا که ما متوجه شعورشون نیستیم اما اونا این قابلیت رو دارن

یکی از راه های شکر گذاری اینه که همه عناصر جهان رو 

صاحب روح 

صاحب جان 

صاحب درک 

بدونیم

اونا رو احساس کنیم

این توهم نیست در آیات قرآن مجید روایت های مختلف شده که همه ذرات هستی مشغول تسبیح خداوند هستند

پیام ذرات اینه 👇

ما سمیعیم

ما بصیریم

ما باهوشیم

فقط ما انسانها نیستیم که این خصوصیات رو داریم

ما باید آموزش ببینیم که چشم ما این درک رو از وجود ذرات داشته باشیم تا رابطه ما با هر عنصر تحت شعاع این شعور قرار بگیره که به هیچ چیز هیچ موجودی بی احترامی نکنیم

این آغاز پروژه شکر گذاریست که ما ماهیت و رسالت این ذرات رو بفهمیم حقیقت اشیاء رو بشناسیم

با یه چشم و درک دیگه ای به این موارد نگاه کنین اینجوری همه ارزش های رفتاری خوب رو در وجود خودتون نهادینه میکنین مدل زندگیتون عوض میشه

آرامش خاصی پیدا می کنین 

با این تغییر رفتار احساس میکنین که میلیارد میلیارد ذرات باشعور کنار شما در کلاس درس خداوند هستند

همین نظم هستی که همه ذرات رو به اذن خدا در اختیار توعه حس تشکر رو تقویت می‌کنه اینکه بدونی

هدفمند به دنیا اومدی

هدفمند نفس میکشی

هدفمند الانه که زنده ای و باید زندگی کنی باید تلاش کنی

شعری از جناب مولوی در این مورد هست 👇

گر ترا از غيب چشمی باز شد

با تو ذرات جهان همراز شد

نطق خاك و نطق آب و نطق گل

هست محسوس حواس اهل دل

هر جمادی با تو می گويد سخن

كو ترا آن گوش و چشم ؟ ای بوالحسن !

گر نبودی واقف از حق ، جان باد

فرق كی كردی ميان قوم عاد؟

جمله ذرات در عالم نهان

با تو می گويند روزان و شبان

ما سميعيم و بصير و باهشيم

با شما نامحرمان ، ما خاموشيم

از جمادی ، سوی جان جان شويد

غلغل اجزای عالم بشنويد!

فاش ، تسبيح جمادات آيدت

وسوسه تاءويلها بفزايدت

چون ندارد جان تو قنديلها

بهر بينش

كرده ای تاءويلها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرین : 

روی تمام وسایل خود اسم بزارین

مثلا خونه وسایل منزل وسایل شخصی و ... 

هر چیزی هر وسیله ای که در اختیار شماست اسم بزارین که متوجه این باشین وجود دارن 

مثلا

به انگشترتون بگین درخشنده جان و ...

به این درجه از عرفان برسید با تمرین تا درست بتونید شکر گذار باشید شکر گذار لفظی نه شکر گذار قلبی

شکر گذار عملی

نعمت های شناخته شده 

نعمت های پنهان

نعمت های کشف نشده تون رو ببینین

مثلا 👇

خدای من 

من تا حالا متوجه نشده بودم که حرکت پلک زمان خوابیدن و بیداری قابل شکر گذاری هست که میلیون ها عجایب وشگفتی امثال این فقط در بدن خود تو وجود داره که تو تجربه یه زندگی زیبا رو داشته باشی

شکر گذار بابت سنسور های حرکتی

بابت سیستم تنفس

بابت امثال اینها باعث میشه که زندگی رو طور دیگه ای نگاه کنین و از این همه عظمت مغزتون سوت بکشه

تمرین سعی کنید هر دلیل شکر گذاری رو با دلیل شکر گذار باشین 

مثلا سیستم گوارش 👇

بخاطر جذب

بخاطر جدا سازی مواد مضر و مفید 

بابت هزار عملکرد دیگه ...

با دلیل شکر کنید تا دنیای این اسرار رو علمی و حقیقی شکر گذار باشین

روز سیزدهم 🌱

مرور دروس گذشته

و قانون عدد ۲۱

تکرار رمز دست یابی به ناخودآگاهه

من چرا باید تغییر کنم ؟ 

دلیل های زیادی رو باید بیاری تا ذهنت انرژی آزاد کنه اگر تغییر نکنم خسارت مالی ، روحی ، جسمی خانوادگی ، فردی و اجتماعی زیادی رو باید پرداخت کنم .

اما اگه تغییر کنم سود های زیادی در این موارد خواهم داشت

یادگرفتم که باید دفترچه داشته باشم باید بنویسیم، برای هر کار مثبت حتی کوچیک به خودم تبریک بگم و خودمو تشویق کنم

(( در علم روانشناسی ۹۵٪تشویق ۵٪ تنبیه درسته ))

خودت باید این کار رو واسه خودت انجام بدی به خودت عشق بورز و کلمات و صفات مثبت به خودت نسبت بده

❤ خواسته هام باید شفاف باشن و روشن

❤ باید دفترچه ارزش گذاری داشته باشم

❤ بین منو و خواسته هام باید تناسب وجود داشته باشه

❤ باید قانون خلأ رو رعایت کنم 

( رها کردن موارد پوچ و منفی و به دست آوردن بهترینش )

❤ انرژی از بین نمیره فقط از شکلی به شکل دیگر تبدیل میشه افکار احساسات و.. از نوع انرژی ست

❤ کار کائنات تبدیل افکار احساسات و حرف های مثبت و منفی من به شرایط کنونی زندگی منه

❤ باید به خودم تلقین مثبت کنم

قانون 21عدد تثبیت

17=0

اگه شما 17مرتبه یه کاری رو به طور منظم انجام بدین مغز شما اون رو صفر تلقی می‌کنه انگار اصلا هیچ کاری رو انجام ندادیم ارقام بعدی یک واحد ارزش گذاری میشن مثلا

18=1

19=2

20=3

21=21

21عدد تثبیت ذهنی ست

یعنی اگه خوندن یک کتاب شنیدن یک فایل صوتی تبلیغ کردن یک محصول یا آموزش دادن یا اینکه ایجاد یک عادت صحیح یا اینکه اگه بخواین یک مورد رو به شخصی گوشزد کنیم که تاثیر گذار باشه باید 21مرتبه هر کدوم موارد دلخواه رو تکرار کنیم مثلا برای فراموشی یک صوت 21بار به طور منظم باید بشنوی تا مغز تو اون رو تثبیت کنه

تمرین : 

دفترچه تو بردار و تموم کار هایی که فکر میکنی طی ۲۱ روز گذشته منظم انجام دادی و ملکه اعمال و افکارت شده رو یادداشت کن و هر کاری که فکر میکنی ضعف داشتی یا قراره که از این به بعد بهش دست پیدا کنی رو داخل برنامه ۲۱ روزه خودت قرار بده

روز چهاردهم 🌱

بحث مهارت 

ساختن یک برج بزرگ و لوکس  نتیجه مهارت یکسری مهندس است 

مسافرت با هواپیما بدون ترس و سالم رسیدن  به مقصد نتیجه مهارت یک خلبان 

یا خرید جدید ترین ورژن یک گوشی مهارت پشتیبانان یا سازندگان آن گوشیست 

این اتفاقی نیست این معروفیت یا ارزش بابت یادگرفتن آن مهارت است 

زندگی عالی ،زندگی است که با مهارت ساخته شده و هیچکی اتفاقی به موفقیت دست پیدا نکرده و نخواهد کرد 

موفقیت و مهارت دو اصل جدا نشدنی هستند

❤ مهارت گفتگو با همسر برای به هم نخوردن آرامش و آسایش زندگی 

❤ مهارت فروش برای موفقیت در بازاریابی 

شما قبل از شروع کارتون یا هدفتون چه مهارت هایی رو آموزش دیدید ؟ 

قبل از بچه دار شدن یا ازدواج موفق چه مهارت هایی را آموزش دیدید؟

زندگی کسب و کار و ... نیاز به یادگیری مهارت دارد 

نباید با قانون، بریم ببینیم چی میشه مهارت رو کسب نکنی و روزی متحمل شکست عاطفی یا شکست مدیریت مالی و.. بشی

این یه جمله غلطه یا قاعده ایشالله ماشاالله 

این دوتا تله است 

یادگیری علم و مهارت خیلی منطقی تره تا تکیه کردن به شانس و احتمال و دعا نویس و.. 

اول ما باید بتوانیم علم و آگاهی را کسب کنیم بعد مهارت دست یابی آن را یاد بگیریم مربوط به هر وجه و هدف زندگی 

آیا برابرند کسانی که دانش و علم دارند  با کسانی که علم و آگاهی ندارند؟ 

شما باید مهارت هر موضوع پیش رو،  رو فرا بگیرید

مثل 👇

مهارت رانندگی برای سلامت رانندگی 

مهارت کنترل خشم 

مهارت گفتگو درست 

مهارت زندگی زناشویی 

مهارت رابطه والد با فرزند 

و...

نمیشه که مهارت نبینی اما بچه ت نخبه بشه بچه ت روح لطیف داشته باشه یا اینکه حرف شنو باشه و ... 

طبق روایت حضرت علی : 

از کجا بفهمیم ما مهارت درست یا  کافی داریم یا نه  ؟ خودت رو با موفق های آن مسیر  مقایسه کن 

تمرین :

برای هروجه آسان یا سخت  پیش رو که هدف شماست مثلا ترمیم دادن رابطه خود با همسر، یا رابطه خود با فرزند، یا چالش های کسب و کار  یک کتاب با تقسیم تعداد صفحات روزانه خوانده شود و در پایان کتاب برداشت شما و مهارت های کسب شده توسط مطالب نوشته شده و به کار گرفته شود ، ( پادکست ، کتاب ، یا رهنمود شخصی ) 

روز پانزدهم 🌱

مبحث درس های ناخوانده 

خیلی از آدما فکر میکنن خدا جایی نشسته و دستور میدهد که فلانی بیمار باشه فلانی خوشبخت بشه فلانی بیچاره بشه و.. 

اما اون کسی که سرنوشت مارو رقم می‌زنه خودمون هستیم نقش خداوند فقط دادن عقل و خرد به انسانه دادن نعمت هایی مثل عقل منطق کسب علم و.. 

آدما به سه دسته تقسیم میشن :

دسته اول  آموزش میدن

دسته دوم آموزش میگیرن 

دسته سوم مثل چوب خشک روی آب از این طرف به اون طرف میرن یعنی اگه جز دو گروه بالا نیستی و تلاش روزانه واسه یادگیری و آپدیت دانش نمیکنی محکوم به ساکن بودن و نابودی هستی 

باید دانشی رو فرا بگیری که غم و ترس رو کنار بزاری منظور به مدارک لیسانس و دکترا و.. نیست 

پاشو برو بشین جای صحیح خودت از عقل و داشته هات استفاده کن توام خلق کن توام کسب کن توام یاد بگیر 

مهم ترین درس، درس شناخت خودته بعد دروس مربوط به موارد دیگه 

تمرین :

دروس خود شناسی رو جایگزین پیج ها و کانال هایی رو داشته باش که هیچ علمی رو بهت اضافه نکردن هرروز خودت رو آنالیز کن هر روز خصوصیات خودت رو درنظر بگیر کار های روزانه ت رو مدنظر داشته باش ببین که آیا از وقت امروزت به طور مفید استفاده کردی آیا شاد بودی ؟ آیا تلاشی واسه شادی واسه حال خوب واسه یادگیری مهارت یادگیری خصوصیات خودت داشتی یانه ؟

نزار استعداد هات و وقت با ارزشت که شاید شناخته نشده باشه واست حیف شه حتما ایده خلق کن با خوندن یا دیدن سرگذشت افراد موفق افراد کار آفرین افراد مستقل افراد صادق افراد مردم دار و..

این وقت گذاشتن و شناخت خصوصیات و داشته ها شناخت مسیر رسیدن به اهدافت به پیشرفت خودت و عزیزانت کمک میکنه 

روز شانزدهم 🌱

مبحث درجا زدن و پیشرفت نکردن در مسیر موفقیت 💕

اگر هرکس به هرآنچه میدونه عمل کنه خداوند اون چیز هایی رو که نمی‌دونه بهش آموزش میده پیامبر اکرم

ما فقط زوم کردیم روی یادگرفتن نه عمل کردن باید زیر بار عملکرد بریم تا تغییر کنیم یکی از تله ها همینه که از این کلاس به اون کلاس از اون آموزش به اون آموزش میریم اما عملکردی نداریم و به کار ما نیومده

ذهن داره از این حالت لذت مجازی می‌بره برای همینه که ترک کردن اون سخته

تمرینات کاربردی :

۱ ) از امروز من به هرآنچه که قبلاً یاد گرفتم عمل کنم و تا انجامش ندم که توی ذهنم ملکه نشه سراغ هیچ تمرین جدیدی نمیرم

❤ به عبارتی پرونده های بازتون رو ببندید❤

دنبال کسب اطلاعات راجب هیچ چیزی نباش بجز اون موارد قبل مربوط به کارهای نیمه کارت

یه لیست تهیه کنید با عنوان 👇

من چه چیز هایی را میدونم که به آنها عمل نمیکنم؟ 

۲ ) به حاشیه ها توجه نکن تا از اصل مطلب دور نشی 

از اون شاخه به شاخه پریدن از اون رشته به این رشته پریدن تموم انرژی شما رو میگیره یاد بگیرین روی هدفتون تمرکز کنین کامل کامل تموم کنید هدف های نیمه کاره رو مثلا 

استفاده نادرست از موبایل رو میخوای کنار بزاری باید همه تمرینات ذهنی عملکردی محیطی رو انجام بدید تا روزی که مطمئن بشی که به خواسته ت رسیدی تمرکز بزار که حتما انجام بشه

بارها خسته و نا امید میشید اما این تله ها رو بشناسین و ادامه بدین

۳ ) نزارین ذهنتون به نیمه کاره انجام دادن کارها عادت کنه و پرورش پیدا کنه 

کسی که مسواک نمیزنه باید شاهد خراب شدن دندون باشه 

توی یه صفحه دو عنوان را لیست کنید : که سمت راست صفحه چه چیز هایی انجام شدن آنها از نون شب برای من واجبه ؟ ( لیست واجبات )

طرف مقابل صفحه بنویسید که چه چیز هایی برای من حاشیه ست ؟  ( لیست فرعیات )

آدم های موفق آدم های هستند که انقد مشغول اصول هستند که هیچ زمانی برای فروع ندارند ...

مثلا نوشابه و آب خنکی که منو تو میخوریم واسه کسی که کارش گویندگی سمه

یا اینکه مانکن غذا های منو تو رو نمیخوره و اصول غذایی داره که مختص هدفش هست

پس اگه هدفمند باشی اصول و قواعد دست و پاگیر نیستند فرعیات رو بشناس و کنار بزار و جا واسه عمل کردن به واجبات مسیر موفقیتت باز کن

روز هفدهم 🌱

بکوب بساز

۹۹درصد چیزایی که تو الان بهشون باور داری برای خودت نیستن اونارو از خانواده و جامعه گرفتی حتی از پاک ترین آدم روی زمین هم تو نباید تقلید کنی بلکه تو باید تحقیق کنی و هر عمل و خصوصیت و نظریه رو با تحقیق و طبق تجربه شخصی کسب کنی

دنبال همه چرا ها، خودت بگرد و اونا رو پیدا کن

اولین سوال اینه که من جواب چراهامو چطوری پیدا کنم ؟ وقتی که تو با صداقت و تلاش مستمر میخوای که به جوابت برسی و کوتاه نیای تموم کائنات دست به دست هم میدن که درخدمت تو باشن هدایت میشی زیرا اساس عالم برطبق هدایته

باید عطش پیدا کردن جواب هامون رو داشته باشیم و قانع نشیم با اینترنت با کتاب با سفر و..

اینطوری دیگه راجب هر مسئله و موضوعی که اعتقاد ما شده دیگه شک و شبه نداریم

ساختمان باور های ما فوندانسیون نداره برای همین با کوچیک ترین زلزله ساختمان باور های ما می‌ریزه و هیجانی برخورد میکنیم

قاعده فلسفی :

تاچیزی رو نتونی نفی کنی نمیتونی اثباتش کنی

باید بفهمی که چرا عشق میورزی چرا ایمان داری چرا ارزش داره واست چرا چراو.. ؟؟

باید وقت بزاری برای شناخت باور ها و شناخت اعتقادات و..

فقط بخواه

روز 18🌱🌱🌱🌱🌱

کنترل ورودی ها و خروجی ها

هر کلمه یا هر جمله ای فرکانس داره

مثلا جملات 👇

چه خاکی به سرم کنم

یا میترسم این اتفاق بد واسه عزیزم بیفته 

و ...

از هر نوع کلمات منفی و مثبتی که استفاده میکنین مطمئن باشین که فرکانس اون به خودتون برمیگرده استثنایی هم ندارد

چون این یه قانون هست

هر کلامی حتی حرفی آوایی و هر اشاره ای انرژی داره و تبدیل میشه

یعنی با تمام وجودت مواظب همه کلمات نوا و اشاره ات باش چون به خودت برمیگرده

مراقب باش شنونده چه گفتگویی هستی ...

مراقب باش گوینده چه کلامی هستی ...

از چه جملاتی استفاده میکنی فرکانس مثبت داره یا نه منفی ؟

ذهن هرچیزی رو که ببینه اجرا می‌کنه تو زندگی وقتی بیننده و شنونده خیانت و دزدی و ویژگی های اینچنینی هستی و همیشه پیگیر مسائل مربوط به این دو هستی کپی میشه توی زندگیت

اینجا اهمیت گوش

اهمیت زبان

و اهمیت چشم

رو متوجه شدی دیگه آهنگ های منفی فیلم های شکست و تنهایی انسان های منفی و با انرژی پایین رو کنار بزار

تمرین : 

از امروز  فایل های گوشی ، لیست مخاطبین ، و ...

رو که باهاشون برخورد داری و جز داشته های شما میشه رو سبک کنین 

با اهمیت ها با انرژی ها فرکانس بالا ها رو نگه دارین اما فایل ها و افراد منفی رو کنار بزارین

اگه افرادی برای شما قابل حذف نیستن میتونین از تکنیک سوویچ برای اونا بهره ببرین

اگه دیدین فرد مقابل شما میخواد شمارو وارد دنیایی با امواج منفی کنه و اون لحظه شما رو با امواج منفی تحت تاثیر قرار بده فوری ذهنش رو به سمت چیز دیگه ای مشغول کن مثلا برگرد سوال بپرس راجب مسائل دیگه تاجهت فکری مخاطب رو شما عوض کنین