2777
2789

کلا برای چی هست؟؟ خیلی سخته خون گرفتن از بچه؟ واقعا میترسم🥺

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندادم.حتی بهداشت هم چیزی نگفت

جدی؟ چندسالشه بچت؟؟ میگن یک سالگی باید یه آزمایش خون چکاپ انجام بدن. پسرم تا حالا هیچ آزمایشی نداده

وای پسر من ۶ ماهگی ی آزمایش داد من مردم و زنده شدم اینقدددر گریه کرد سرنگ و کرده بود داخل دستش دنبال ...

وای وایییی خدا. من فکرشم میکنم قلبم وایمیسه🥺🥺😭😭😭چقد احمق و بیسواد بودن که همچین کاری کردن. جای خوبی باید میبردیش که بلد باشن از نوزاد خون بگیرن. من اگه همچین کاری کنن شوهرم آزمایشگاهو با خاک یکسان میکنه😥

حالا چ آزمایشی بود؟

یک سالگی نداره که  بدو تولد گرفتن غربالگری رو

آره میدونم. شنیدم برای یک سالگی هم باید آزمایش خون بدن برای چکاپ. اگه واجب نیست که انجام ندم چون خیلی میترسم از خون گرفتن برای بچه

وای وایییی خدا. من فکرشم میکنم قلبم وایمیسه🥺🥺😭😭😭چقد احمق و بیسواد بودن که همچین کاری کردن. جای ...

پسرم سرش خیلی نرم بود دکترش نوشت واسه کلسیم

جای خوب برده بودم مثلا کلینیک نوزادان بود

پسرم سرش خیلی نرم بود دکترش نوشت واسه کلسیم جای خوب برده بودم مثلا کلینیک نوزادان بود

ای بابا، عجببب جاهایی که معروفن انگار بدترن فقط اسم در کردن. مشکلی که نداشت خدای نکرده؟

آره میدونم. شنیدم برای یک سالگی هم باید آزمایش خون بدن برای چکاپ. اگه واجب نیست که انجام ندم چون خیل ...

نمیدونم والا . من دو تا بچه ۶ و ۳ ساله دارم هیچکدوم دکتر زمان یک سالگیشون چیزی نگفت 

شاید جدیدا میگیرن از یک ساله ها . به هر حال اگه یه آزمایش روتین شده و به همه تجویز میشه، به نظرم شما هم بگیر از بچت

نمیدونم والا . من دو تا بچه ۶ و ۳ ساله دارم هیچکدوم دکتر زمان یک سالگیشون چیزی نگفت  شاید جدید ...

آره منم همینجور شنیدم. باید برم پیش متخصص نوزادان تا بنویسه، احتمالا جدیدا اینطور شده. مرسی گلم🌹