سلام هیچ چیزی آرومم نمیکنه دخترم نمیذارن ببینم شنیدم داغون شده من برا طلاق اومدم شوهر و مادرشوهرم بلاکم کردن نمیذارن دخترمو ببینم مثل مرغ سرکنده شدم قلبم داره از جا کنده میشه، امروز رفتم شکایت کردم نمیدونم با این شکایت جایی میرسم یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
خیلی سخته دوری از بچه . کاش نمیزاشتی اونجا و همون اول با خودت می آوردی
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
عزیزم چرا ناراحتی؟ بچه زیر ۷ سال قاضی حکم تحویل سریع رو میده منم بچمو دزدیده بودن یک روز صبح زود راه افتادم دنبال کاراش بعد از ظهر سریع تحویلش دادن یک روز هم طول نکشید به جای غصه خوردن فردا صبح زود برو پیش یه وکیل حرفه ای
نگران نباش به خاطر اعتیادش صلاحیت نداره که بچه رو نگه داره. آخرش پیش خودت میمونه. ضمنا قانونا تا ۹ سالگی فک کنم باید پیش شما باشه. بعدش هم که معلومه پیش شما میمونه