2777
2789
عنوان

فک کنم جن دیدم 😰 ( باردارا و بچه ها نیان لطفا )

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 66 پست

اون تایپیک بود دختر خالش اینا تو مسجد جنا نماز خونده بودن 

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
به خدا اخه منم خیلی ناله میشنوم اونم در گوشممم بیشعورا من مجردممم رحم کنید ایشش،😁😁

😂 اخه ی چیز دیگا هم هس تعریف کنم؟

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 اخه ی چیز دیگا هم هس تعریف کنم؟

بوگوو بوگوو

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اون تایپیک بود دختر خالش اینا تو مسجد جنا نماز خونده بودن 

اره دیدم 

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
اره دیدم 

افرین هر کی اونو دیده گرخیده ب خودش

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤

بچه ها هستین؟

🚫🚫 من هر شب تقریبا ساعت ۳ و ۴ و ۵ صبح صدای پا میشنوم از خونه ی همسایم ولی کسی نیست خونشون شهرستان زندگی میکنن کم خونه میان

بفرمایید

البته ببخشید میدونم فضولیه ولی برام جالبه از دید یه پسر به این قضیه نگاه کنم 

شما کسی رو که دوسش داری قصدتون ازدواجه؟ فقط دوسش داری یا عشق هم هست؟ 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
البته ببخشید میدونم فضولیه ولی برام جالبه از دید یه پسر به این قضیه نگاه کنم  شما کسی رو که دو ...

دوست داشتن چیه، من الان حاظرم جونم رو هم براش بدم،شاید باور نکنید در طول عمرم اولین بار هست عاشق میشم و کسی رو اینقدر دوست دارم و شک نکن آخرین بارم هم هست عاشق میشم، در ضمن من مثل بعضی از این پسر‌ها نیستم که هر روز عاشق یه نفر میشن

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
دوست داشتن چیه، من الان حاظرم جونم رو هم براش بدم،شاید باور نکنید در طول عمرم اولین بار هست عاشق میش ...

ای جان عشقتون پایدار چقدر خوبه این حس کاش ممد ماهم یاد بگیره 🥴🥴🥴🥴

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
ای جان عشقتون پایدار چقدر خوبه این حس کاش ممد ماهم یاد بگیره 🥴🥴🥴🥴

ممنونم، امیدوارم شما هم خوشبخت بشید😍

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔