امروز از سرکار که اومدم خونه تو حیاطمون صدا های عجیب غریب شنیدم تا جیغ زدم رفت ، چی بود بنظرتون؟؟ همسرمم خونه نبود ساختمون خالیییییی ، اخه چی میتونست باشه اون ناله ها
🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
اون تایپیک بود دختر خالش اینا تو مسجد جنا نماز خونده بودن
دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
به خدا اخه منم خیلی ناله میشنوم اونم در گوشممم بیشعورا من مجردممم رحم کنید ایشش،😁😁
😂 اخه ی چیز دیگا هم هس تعریف کنم؟
🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اون تایپیک بود دختر خالش اینا تو مسجد جنا نماز خونده بودن
اره دیدم
دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
🚫🚫 من هر شب تقریبا ساعت ۳ و ۴ و ۵ صبح صدای پا میشنوم از خونه ی همسایم ولی کسی نیست خونشون شهرستان زندگی میکنن کم خونه میان
البته ببخشید میدونم فضولیه ولی برام جالبه از دید یه پسر به این قضیه نگاه کنم شما کسی رو که دو ...
دوست داشتن چیه، من الان حاظرم جونم رو هم براش بدم،شاید باور نکنید در طول عمرم اولین بار هست عاشق میشم و کسی رو اینقدر دوست دارم و شک نکن آخرین بارم هم هست عاشق میشم، در ضمن من مثل بعضی از این پسرها نیستم که هر روز عاشق یه نفر میشن