2777
2789
عنوان

به جاری ایندم حسودیم شد

378 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه خواستگار داشتم خوب داشت اوکی میشد که همه چیز خراب شد خوب بعد اینا از عروسشون همیشه بد میگفتن منم کنجکاو بودم ببینم عروسشون چطوریه الان شانسی اینستا دیدمش خیلی چاق بود خیلی خوشکلم بود البته چاقی صورتشو آرایش غلیظشم بی تاثیر نبود ولی در کل مشخص بود یه زمینه ای داره حسودیم شد 😂😂😂😂😂 یعنی الان درک میکنم حال جاریا رو ، من خودم مقایسه میکنم میگم اگه عروس اینا میشدم بدبخت بودم چون من شدیدا لاغرم این اشکال نداره صورتمم همینطوری لاغره کاش یه کم تپل بود صورتم  😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه صورت خیلی تپل خوشگل نیست

چاقیم قشنگ نیست

هرکسی از دید خودش نگاه میکنه

من سه تا جاری دارم دوتاشون شدیدا تپل 

من نرمالم اصلا ب این موضوع هیچوقت فکر نکردم و مقایسه نکردم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب تو صورت تپل دوس داری اینجوری فک میکنی من از صورت تپل خوشم نمیاد

زیاد تپل که نه غبغب اینا در بیاری در حد نرمال لاغر باشی دماغتم گنده دیده میشه خدایی به ایچ کس حسودیم نمیشد به دین حسودیم نشد فقط خیلی غبطه خوردم به حالش 😢

اخه صورت خیلی تپل خوشگل نیست چاقیم قشنگ نیست هرکسی از دید خودش نگاه میکنه من سه تا جاری دارم دوتا ...

طفلی هیکلش اصلا جالب نبود ولی صورتشو گفتم قشنگ بود خدایی دلنشین بود