2777
2789

من یه دوره شنواییم کم شده . باید برم دکتر .

حرفارو خوب نمیشنوم . گاهی از مخاطبم میخوام حرفاشو تکرار کنه .

یا کلمات رو یه چیز دیگه می‌شنوم. شوهرم میگه حواست جمع نیست . ولی باید دکتر برم .

منم عصب گوشم ضعیفه چندین ساله از سمعک استفاده میکنم 

راستش دیگه خسته شدم، هی سن میره بالا بنظرم گوش سنگین تر میشه و هی باید سمعک قوی تر استفاده بشه

سمعک داخل گوشی استفاده میکنم 

جدیدا خیلی سنگین تر میشنوم و با این وضع کرونا و استفاده از ماسک وضع رو بدتر میکنه برای افرادی مثل من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوره شنواییم کم شده . باید برم دکتر . حرفارو خوب نمیشنوم . گاهی از مخاطبم میخوام حرفاشو تکرار ...

عزیزم جدی بگیر

الان زود برو چون همون اول اگه خوب تشخیص بدن میتونی درمان کنی و نیازی به سمعک نیست

پشت گوش ننداز

من چندسال به چپم‌گرفتم و پیشرفت کرد الان اصلا متوجه نمیشم حتی با سمعک

میخوام برم سمعک جدید بگیرم که اونم خوباش دو گوشی از ۱۵میلیون شروع میشه

منم عصب گوشم ضعیفه چندین ساله از سمعک استفاده میکنم  راستش دیگه خسته شدم، هی سن میره بالا بنظر ...

اره من دوساله سمعک میزنم ولی از همون اولم با سمعک نمیشنیدم

فک کنم نوع سمعکم مناسب نبوده ولی برندش معروفه

چندسالته؟

منم همینطورم اصلا از پشت ماسک نمیشنوم چی میگه طرف واسه همین دنبال سمعک قوی میگردم تا تمام شنواییمو پوشش بده و کامل بشنوم

سوالی داری جواب میدم فقط نپرس کی ازت کم شنوای داره چون دوست ندارم بگم

میخوام بدونم با سمعک میشه کااامل شنید؟

با کم شنوایی حسی عصبی...

برام دیگه دیده شدن سمعکم مهم نیست

فقط میخوام کاملا شنوا باشم

میخوام بدونم با سمعک میشه کااامل شنید؟ با کم شنوایی حسی عصبی... برام دیگه دیده شدن سمعکم مهم نیست ...

هیچ سمعکی قابلیت اینو نداره که شما مثل یه ادم سالم بشنوی

ولی سمعک خوب تا حدود ۹۰ درصد در محیط اروم و ۷۰ یا ۶۰ درصد در محیط شلوغ می تونه بهتون کمک کنه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
اره من دوساله سمعک میزنم ولی از همون اولم با سمعک نمیشنیدم فک کنم نوع سمعکم مناسب نبوده ولی برندش م ...

۳۷ سالمه

سمعک زیمنس استفاده میکنم که دیگه مصرفش داره به آخر میرسه، ۵ ساله ازش استفاده میکنم، البته قبلشم دو سه تا سمعک عوض کردم مارک های مختلف، خوب بودن ولی خب سال به سال داره سنگین تر میشه گوشم

رفتم پیش دکترم گفتم سمعک خوب چی داری که بخوام بگیرم گفت با این وضعت که خیلی سنگین تر شده گوشت سمعک پشت گوشی برات مناسب تره که قوی تر از داخل گوشیه

اما اصلا خوشم نیومد از مدلش، یجوری بود

و اینکه میگفت چون تحریم هستیم سمعک خوب وارد نمیشه

فعلا موندم با همون سمعک قبلی 

۳۷ سالمه سمعک زیمنس استفاده میکنم که دیگه مصرفش داره به آخر میرسه، ۵ ساله ازش استفاده میکنم، البته ...

شما ازدواج کردی؟

از کی سمعک میزنی؟

چند درصد شنوایی دارید

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
بله متاهلم حدود ۱۴ ساله که استفاده میکنم ، یجورایی باید بگم معتاد سمعک شدم وقتی سمعک نباشه شنیدن بر ...

بدون سمعک‌میشنوید

بچه هاتون مشکل شما رو ندارن

همسرتون سالمه

البنه ببخشید زیاد سوال میپرسم

بدون سمعک‌میشنوید بچه هاتون مشکل شما رو ندارن همسرتون سالمه البنه ببخشید زیاد سوال میپرسم

الحمدالله بچه هام سالمن

بدون سمعک خیلی کم میشنوم

شما متاهلی؟

عصب گوش شماهم ضعیفه؟ از سمعک استفاده میکنی؟

الحمدالله بچه هام سالمن بدون سمعک خیلی کم میشنوم شما متاهلی؟ عصب گوش شماهم ضعیفه؟ از سمعک استفاده ...

خدا رو صد هزار بار شکر

نه  من خودم مشکلی ندارم

ولی کاشکی خودم این مشکل رو داشتم و اون شخص سالم بود

اگه میتونستم شنواییم رو بهش هدیه میکردم من به اندازه کافی شنیدم😔😭💔