2777
2789
عنوان

شوهر نفهم و بی منطق رو باید چکار کرد....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 118 پست
هعییی چرا زندگیا اینجوریه تا عقد میکنن من شر حاسد اذا حسد کیلو کیلو چش نظر و عاقاییم دنیامه و فلان😐 ...

مشکل ما اینه که  صفر تا صدمون یک دقیقه است🤭

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدانشدی

😐😐

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
من تا میره از ماشین بیرون زار میزنم اما نمیخوام جلو این نشون بدم

باور کن عزیزدلم ،چاره اش اینه که باهاش دهن به دهن نشی، مردها خیلی کودکن

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
مشکل همینه که هیچی نمیگی دهن اون بسته نمیشه خودت باید ببندیش

بدتره که ... بحث ده سال زندگی مشترکه🤔