2777
2789

اومده آموزشگاه دنبالم 

یه ماشین جلوش راه افتاده این راه افتاد 

قشنگ مالید به ماشینه 

اومده فحش فحش که تقصیر تو فلان فلان شده س

ای خراب شه آموزشگاه 

تو هیچی نمیشی 

ترم اخره

حیف پول

هی من آروم میگم ولش کن پیش اومده چه ربطی به من داره باز فحش

مهمون داریم فرداشب مثلا می‌خواستیم خرید کنیم

یهو میگه مرگ بخورن اونا اصلا هیچی نمیخرم

منم هیچی نگفتم که دهنشو ببنده

باز هی زر زر زر بسته نمیشه 

نه که بگم همین یه بار

کلا هرررررر چی بشه دنبال مقصره حتی بی دلیل و بی منطق

عصبی میشن دهنشون بسته نمیشه ماشالا

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار خودشو خالی کنه آخر سر مجبوره خریدم کنه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من اصلا اعصاب اینجور ادمارو مدارم چ خوب ک انقد صبوری من باشم دوتام من میگم جنگ خونین میشه 

منم 

اصلا نمیتونم جلو زبونم و بگیرم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

هعییی چرا زندگیا اینجوریه تا عقد میکنن من شر حاسد اذا حسد کیلو کیلو چش نظر و عاقاییم دنیامه و فلان😐دوسال میگذره هم اینجوری😕 از اول همینجوری بود؟

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن