2777
2789
عنوان

به نظرتون پودر سنجد برای چاقی صورت و بدن چطوره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10078 بازدید | 40 پست
ن بابا فامیلامون خورده قد خرس شده تو خودت استفاده کردی ؟ لاغر شدی.؟

این تاپیکو بزار بمونه

استفاده کن بعد از کوچکترین تغییر تو وزنت بیا و اطلاع بده  ماهم استفاده کنیم

من خودم دو شبه قرص سیپروهپتادین میخورم 

و اینکه کنجد و گردو و جوانه گندم و سویق برنج و اسیاب کردم روزی دو قاشقشو با یه قاشق شیره انگور قاطی میکنم میخورم 

طبعم سرده شیره انگور گرمه  بعد باقیه موادشم برای قوت خوبه  

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
این تاپیکو بزار بمونه  استفاده کن بعد از کوچکترین تغییر تو وزنت بیا و اطلاع بده  ماهم است ...

واقعا اشتباه میکنی قرص میخوری عزیز دلم به جای قرص یه چیزی مثل پودر سنجد یا جوانه گندم با ماست یا هرروز کته برنج درست کن بخور قرص، معده و کلیه هاتو داغون میکنه ابجیم قرصی که همه میگفتن ضرر نداره خورد الان کلیه ها و معدش داغون شده درست نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اشتباه میکنی قرص میخوری عزیز دلم به جای قرص یه چیزی مثل پودر سنجد یا جوانه گندم با ماست یا هرر ...

قرص سریع تر جواب میده اخه 😅

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

بالاخره توی ۲ هفته ۳ کیلو چاق شدم مخصوصا صورتم پیشنهاد میکنم بخورید همتووون هیچ آسیبی هم به معدم نزد در حالی که معدم حساس بود استخونامم درد میکرد یکم الان خوب شدم به خاطر همین

بالاخره توی ۲ هفته ۳ کیلو چاق شدم مخصوصا صورتم پیشنهاد میکنم بخورید همتووون هیچ آسیبی هم به معدم نزد ...

واقعا پودر سنجد استخوان دردت خوب کرد کلیه درد نگرفتی

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

برای هر نفر دو قاشق غذا خوری پودر سنجد و یک لیوان شیر خرما و موز هم بزن خوشمزه میشه

الان چطوری. چاقی صورتت موند؟ 

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین