2777
2789
عنوان

کدبانوهای بیاین

48 بازدید | 4 پست

من از ساعت سه و و نیم قیمه بار گذاشتم ولی گوشتش هنوز مونده که پخته بشه ،گوشت هم دیر پز نبوده قبلا امتحان شده چیکار کنم زودتر بپزه؟حوصله ندارم بندازم دیگ زودپز ،چرا واسه من فقط گوشت تو زود پز میپزه،ولی مامانم تو قابلمه میپزه خیلی خوب میپزه😐

تنها کاری که تو9/9/99 می‌تونستم انجام بدم ساختن یه کاربری در این تاریخ لاکچری بود😁 هرسین اسم شهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

من از همون اول که ادویه زدم فلفل سیاه هم میزنم. نمک رو هم آخر پخت میزنم بهش، در ضمن همیشه تو خورش قیمه و قرمه، گرد لیمو میزنم که خیلی عالی میشه. یه ادویه بهتون یاد بدم به غذاهاست بزنی نصفه شبم باز بری سرغذاها بخوری چاق شی!!!! ؟؟؟ 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

چیز ترش و نمک فقط میدونم نباید بزنی تا وقتی گوشت نپخته آهان بعد از جوشیدنم زیرشو خیلی زیاد نکنی با حرارت ملایم بزاری

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است