2777
2789

من سال ۹۳ یکی از آشناها خیلی پول لازم داشت ، من پول نداشتم گردنبندم و دادم بهش و قول داد به زودی برگردونه

سال ۹۳ قیمت گردنبند ۳ تومن بود الان رفتم زرگری همون فاکتور و نشون دادم گفت قیمت شده ۱۵ میلیون 

و الان اون خانم میخواد همون ۳ میلیون ۷ سال پیش رو بهم برگردونه من چجوری میتونم با ۳ میلیون ، گردنبندمو بخرم ؟؟

فقط مادرم اطلاع داشت و بقیه خونواده بیخبرن

می‌خوان بهم سرویس طلا بخرن میگن گردنبندت و بیار بفروشیم پول بذاریم روش الان من چیکار کنم ؟

بهش بگم پول همون طلا رو برگردونه؟

درضمن مجردم و طلایی که داشتم از پول شوهرم نبود که ازش قایم کنم

خونوادم خریدن واسم

لطفا راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بش بگو یکی مثل همون بخره برات

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

اون زن دیگه چه زرنگ پررویی هست که میخواد همون سه تومن بهت بده نباید بهش قیمت گردنبند میگفتی  الان بهش بگو حالا که پولمو کامل نمی دی یه گردنبند طلا در حد اون گردنبند برام بخر خانوم زرنگ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بهتربود همون زمان توافق میکردن ولی فکر میکنم از لحاظ قانونی و عقلی باید ب قیمت روز بهت بده ینی همون ۱۵ تومن

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻