2777
2789
عنوان

سال ۹۳ گردنبندمو دادم بهش الان میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاکتر نشونش بده بگو به اندازه ای که بهت طلا دادم به همون اندازه بهم طلا بده تمام

فاکتور پیشم نیست ، با فاکتور دادم بهش متاسفانه 

فقط امروز رفتم همون زرگری که فامیلمونه اون بهم دقیق حساب کرد و گفت ، حتی گفت من کمترین مقدار و میگم که حلال باشه 

تو بهش همینارو بگو ولی اون بعیده بهت هم وزنش طلا بده.

چون یا نداره بده یا اگه داره حیفش میاد الان۱۵ تومن بده.

متاسفانه چون مدرک نداری ازش فکنکم بتونی بگیری.

مگه از ابروش بترسونیش.

من و خدا💫
اون زن دیگه چه زرنگ پررویی هست که میخواد همون سه تومن بهت بده نباید بهش قیمت گردنبند میگفتی  ال ...

عزیزم من پول گردنبند و نگفتم خودش روی فاکتور دیده بود و خودشم بالای سه تومن فروخته بود

فاکتور پیشم نیست ، با فاکتور دادم بهش متاسفانه  فقط امروز رفتم همون زرگری که فامیلمونه اون بهم ...

خوب پس بهش بگو یه گردنبد برات بخره اینجوری که خیلی خوشبحالش میشه😑ببحشید ولی خیلی پر رو ، حالا چه نسبتی باهات داره که این چنین فداکاری براش کردی؟

😔
فاکتور پیشم نیست ، با فاکتور دادم بهش متاسفانه  فقط امروز رفتم همون زرگری که فامیلمونه اون بهم ...

کاش همون موقع به خانوادت میگفتی داری چیکار میکنی.

بزرگترا یه چیزایی میدونن.

حالا نشد دیگه برو راستشو بگو به خانواده

من و خدا💫
بهتربود همون زمان توافق میکردن ولی فکر میکنم از لحاظ قانونی و عقلی باید ب قیمت روز بهت بده ینی همون ...

اونموقع با گریه و داد و بیداد اومد در خونمونو زد من نصف شب بردم بهش دادم خیلی لازم داشت

ولی الان وسایلایی که اون داره رو من تو خوابمم نمی‌بینم ولی وقتی منو میبینع میگه دارم از گشنگی میمیرم

من توی این ۷ سال یبارم به روش نیاورده بودم خودش بهم گفت می‌خوام همون پول و برگردونم

تو بهش همینارو بگو ولی اون بعیده بهت هم وزنش طلا بده. چون یا نداره بده یا اگه داره حیفش میاد الان۱۵ ...

نه خیلی صمیمی هستیم هنوزم ولی توی این هفت سال یبارم بهش نگفتم پولمو بده تا اینکه خودش تازگیا به زبون آورد می‌خوام پولی که بهم داده بودی و برگردونم !!! آخه من با سه میلیون گوشواره هم نمیتونم بخرم الان 

خوب پس بهش بگو یه گردنبد برات بخره اینجوری که خیلی خوشبحالش میشه😑ببحشید ولی خیلی پر رو ، حالا چه نس ...

هیچی فقط دوست خونوادگی بودیم ، خیلی پشیمونم هیچوقت دیگه همچین کاری نمیکنم