2777
2789
عنوان

بهم گفت من تنها دختر زندگیشم و الان....

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
دیروز قبل ار اینکه این ماجرا ها اتفاق بیفته  خواهرش باهاش حرف زده بود طوری که بهم نشون ...

نه ولش کن مگه نگفتی رفت دوباره اومد واقعا هیچچچ اجباری نبود که بره ولی خب نمیخواست کیسا دیگشو از دست بده گفت مجبورم برگردم 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز قبل ار اینکه این ماجرا ها اتفاق بیفته  خواهرش باهاش حرف زده بود طوری که بهم نشون ...

میدونه دوستش داری پس میدونه بره دوراشو بزنه قبولش میکنی سنت کمه احساساتی تصمیم نگیر کلا دورشو خط بکش

اوکی تنکس

تو این سن اگر بخوای با آزمون و خطا برای خودت دوست مناسب پیدا کنی واقعا اذیت میشی. سعی کن تو دایره امن ارتباطی باشی خیلی دنبال ابن جریانات تو این سن نباشی به نظرم بهتره . چون نمیدونم مثلا کجا این ادمها رو میبینی 

حداقل سرکار و دانشگاه باز موقعیت ها بهتر هستن 

شیت !  امیدوارم زندگیت سروسامون پیدا کنه      

تاحالا به روش نیاوردم ک می‌دونم این داستانو ولی تو این این چند روز بهش میگم اگه آدم شد ک هیچ اگه نشد 

تاپیک طلاقم تو ۱۸سالگی بیا عزیزم🙏🏻

تاحالا به روش نیاوردم ک می‌دونم این داستانو ولی تو این این چند روز بهش میگم اگه آدم شد ک هیچ اگه نشد ...

18 سالته ! ای وای 

تو هنوز مث من جوونی برای خودتم که شده با مشاور مشورت کن 

18 سالته ! ای وای  تو هنوز مث من جوونی برای خودتم که شده با مشاور مشورت کن

مشاوره آخرش میخاد بگه یا باهاش حرف بزن یا جدا شو🤷🏻‍♀️

منم دیگه بعد یک سال تحمل بالاخره تصمیم گرفتم برم بهش بگم اگه واقعا دوسم داری پس قید اونارو بزن اگه نه ک من دیگه نمیتونم ادامه بدم...

البته هنوزم یکم ترس از گفتنش دارماااا ولی دیگه هرچی شد شد حتما قسمت منم اینجوریه🚶🏻‍♀️