2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ماه اخر ویار داشتم البته نه به شدت ماههای اول اما بعد بارداری خوب شدم، نمیخواد که تا همیشه بمونه گلم

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

خخخ منم همیشه به مامانم میگفتم من میدونم از ویار می میرم می‌گفت نه هیچ کس از ویار نمرده

یا میگفتم من اینقدر گوارشم خراب شده که دیگه باید معده و روده مو بندازم دور، دیگه هیچ وقت اینا درست نمیشن.

گوشت که هیچی، من نون پنیر هم نمیتونستم بخورم، آب هم می‌خوردم بالا می آوردم

تشنه و گرسنه بودم نه ماه تمام

وزن آخر بارداری م از قبل بارداری کمتر بود

سر زایمان هم حتی بالا آوردم چون بهم خرما دادن

ولی به محض زایمان کردن خوب شدم. خودم باورم نمیشد میتونم خوراکی بخورم و هیچی م نمیشه و بالا هم نمیارم:))))

خخخ منم همیشه به مامانم میگفتم من میدونم از ویار می میرم می‌گفت نه هیچ کس از ویار نمرده یا میگفتم م ...

وای منم داغونما داغون همش میگم نکنه بمونه این ویارا

من که عاشق گوشت گوسفندی بودم از اول بارداریم تا الان یه کنجه هم نتونستم بخورم تو ۷ ماه هستم .سوزش مع ...

من تو 9ماهم هنوز هیچی نمیتونم بخورم وای منم عاشق گوست غذا بودم باورت میشه شبا خواب غذا میبینم