2777
2789
عنوان

از دست تیکه های شوهرم چیکار کنم ،😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرت خیلی درجه یک هست که به تو گیر میده‌.تو هم بهش بگو چرا عضله هات کوچیکه چرا سیس پک نداری ...هزارتا عیب بزار روش تا زبونش بسته شه....

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

منم بالا تنم مث توهه ... با این تفاوت ک اونقدر از خوشگلیشون حرف میرنم .... که همسرمم   غیر این سایز نمیخواد . 

هر چه مدلینگ خارج سایز پایینن ... 

تو خودت ، بدنت رو قبول نداری ..      ب حرفای همسرت پر و بال میدی .

وگرنه اونم  شیفته همین سایز میشد . 

ببین من   یه زحمی ، از بریدن رو دستمه ، ک همهشه  نازش میکنم و دوسش دارم ، 

دوستمم دقیقا همون زخم همون جاش داشت ، و میگفت از وقتی ترو دیدم منم جای زخمم دوست دارم ، وگرنه قبلش دلم میخواست یه جوری از بین ببرشم . 

اینا گفتم ک بدونی باورت چقدر مهمه ... 

همه بدنا ک ب یه شکل نیستن و نمیشن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چطوری،،؟

عطاری یا هم انلاین

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت